Five-feet-apart-cole-sprouse

Cole Sprouse är med i nya filmen Five Feet Apart – se trailern här!

Vi är vana att se honom som Jughead i Riverdale men nu spelar Cole Sprouse huvudrollen i nya filmen Five Feet Apart och den första trailern är här!

Cole Sprouse startade sin karriär tillsammans med sin tvillingbror Dylan i tv-serien Zack och Codys ljuva hotelliv. Därefter tog han en paus i några år. Förra året gjorde han comeback i rollen som Jughead i tv-serien Riverdale.

Nu har han även fått huvudrollen i nya filmen Five Feet Away där han spelar karaktären Will. Filmen handlar om Stella, som spelas av Haley Lu Richardson. Stella är en 17-årig tjej som har sjukdomen cystisk fibros och därför spenderar mycket av sin tid på sjukhus. Där träffar hon Will som har samma sjukdom.

Filmen heter Five Feet Apart då Stella och Will hela tiden måste hålla avstånd till varandra för att inte bli sjukare än vad de är. Se trailern till filmen här under!

Haley Lu Richardson har tidigare varit med i filmerna The Edge of Seventeen samt Split. På Instagram har hon skrivit att vara en del av den här filmen öppnat hennes ögon och fått henne att växa på flera sätt.

https://www.instagram.com/p/Bpr1EVhn3el/

Five Feet Apart har premiär i mars 2019.

Läs mer:
Test: Vilken filmkaraktär passar du bäst ihop med?
Cole Sprouse om den galna fan-upplevelsen (på toaletten!)
Lili Reinhart avslöjar sitt första intryck av Cole Sprouse – och det var inte bra