Rivedale, Betty och Jughead

Chockbeslutet – Riverdale läggs ner

I dag meddelade Netflix det tråkiga beskedet att succéserien Riverdale läggs ner. Det blir alltså ingen säsong fyra som vi tidigare trott!

Utan någon som helst förklaring fick vi precis veta att det inte blir några fler avsnitt av Riverdale. Vi kommer att sakna Archie Andrews och alla hans high school-vänner Betty, Jughead och Veronica… Skojar! April april! Riverdale kommer tack och lov inte att läggas ner! Nästa avsnitt sänds torsdagen den 18 april, vi längtar! Vill du ha tips på roliga april-pranks? Läs mer här. 

Recap av ”The Raid”

I senaste avsnittet av säsong tre fick vi se Veronicas pappa, Hiram Lodge, öppna sitt fängelse. Hans plan är att flytta dit MadDog och några av de andra fångarna för att öppna upp fight-klubben igen, något som Archie och Veronica försöker att hindra. Evelyn bjuder in Cheryl till The Farm och Betty fäster en liten mikrofon på Cheryl för att tjuvlyssna på deras möte. Men plötsligt dyker deras ledare, Edgar Evernever, upp och Cheryl blir trollbunden av honom. Edgar tar Cheryl till ett annat rum och täckningen bryts.

Dagen efter berättar Cheryl för Betty att Edgar inte bara är en ”yummy snack” utan också en bra lyssnare. Hon vill inte berätta vad som fanns i det hemliga rummet och hon vägrar vara Bettys mullvad igen. Vad sa Edgar till Cheryl i det mystiska rummet? Och varför älskar alla Edgar? Det får vi snart reda på!

Läs mer:

Allt vi vet om Riverdale säsong 4

Cole Sprouse är med i nya filmen Five Feet Apart – se trailern här!

Så sörjer Riverdale-skådisarna Luke Perry

Foto: TT