Brooklyn Beckham and Chloe Grace Moretz

Chloë Grace Moretz och Brooklyn Beckham gjorde slut efter bråk på konsert

I maj gick de offentligt ut med att de var ett par. Nu ska Brooklyn Beckham och Chloë Grace Moretz ha gått skilda vägar.

Även om vi har vetat om paret betydligt längre än så, var det i maj i år som Brooklyn Beckham och Chloë Grace Moretz offentligt berättade att de var ett par.

– Jag tror att ju mindre mystiskt jag gör det desto mindre kommer folk bry sig, så ja vi har ett förhållande, sa hon i talkshowen Watch what happens live!.

Sedan dess har de postat flertalet bilder på varandra på deras Instagram-konton och även klassats som ett av Hollywoods sötaste par. Men nu verkar det som att 19-åringen och 17-åringen har gått skilda vägar. Både Page Six och US Weekly har fått bekräftat att de inte längre är ett par, även om Brooklyn och Chloë själva inte har bekräftat det.

Nyheten om uppbrottet kom efter att paret hade ett bråk under en Coldplay-konsert i slutet av augusti där Chloë ska ha sagt ”Det räcker, vi är klara, det är över”, enligt en källa som var på plats. Chloë postade också en bild på henne och Meghan Trainor från kvällen med texten ”girls night”. Vad som startade bråket och hur det slutade är ännu oklart. Men tidigare i augusti sa Chloë i en intervju att hon var trött på att bli kallad för hans flickvän.

– Seriöst, vet ni hur ofta jag beskrivs som hans flickvän? Och så tänker man ”ja, jag har skådespelat i 13 år, men det är lugnt”, sa hon till Glamour magazine.

Den 15 augusti postade Brooklyn senast en bild på honom och Chloë och de har som sagt inte bekräftat uppbrottet själva.

Läs även:
Så mycket tjänade Brooklyn Beckham på sitt sommarjobb
Ååh, första röda mattan-bilden på Chloë Grace Moretz och Brooklyn Beckham
9 bevis på att Brooklyn Beckham borde vara allas kändiscrush

Foto: IBL