Kommer Chic tillbaka i Riverdale säsong 3? Här är svaret!

Kommer Chic tillbaka i Riverdale säsong 3? Här är svaret!

Chic blev snabbt en av de mest populära karaktärerna i Riverdale, men kommer han tillbaka i säsong 3? Det har nu en av de andra skådespelarna avslöjat!

En av de mest mystiska personerna i Riverdale under säsong 2 var Chic, Alice Coopers och FP Jones son, som bodde hemma hos familjen Cooper. Under sin tid i huset hann han bland annat mörda en okänd man och få pappa Hal Cooper att flytta.

Precis som Betty var vi misstänksamma mot honom och i slutet av säsongen fick vi reda på att han inte alls var Alices riktiga son Charles, han hade bara bott med honom och senare tagit hans identitet.

Det sista vi fick se av Chic var när Betty överlämnade honom till Black Hood (det vill säga hennes pappa), som tydligt var ute efter att mörda honom. Däremot fick vi inte se någon död kropp och vi vet alla vad det betyder i tv-seriens värld – att det finns en chans att han faktiskt lever.

Under ett event för psykisk ohälsa avslöjade Madchen Amick, som spelar Alice Cooper, en del om Chic framtid.

– Jag är säkra på att ni har koll på Hart Dentons läskiga porträtterande av sonen Cooper och jag kan inte vänta på att få se vad han kommer hitta på i säsong tre. Spoiler alert!

Läs mer!
Vem är Chic i Riverdale egentligen? Fem galna teorier
Sex Riverdale-teorier du måste ha koll på inför tredje säsongen
Nio frågor vi vill ha svar på i Riverdale säsong 3

Källa: Express

Foto: The CW