Bella-thorne-charlie-puth

Charlie Puth anklagar Bella Thorne för att ha varit otrogen mot Tyler Posey

Tidigare i veckan ryktades det om att Bella Thorne och Charlie Puth dejtar. På Twitter anklagar nu Charlie Bella för att ha varit otrogen mot Tyler Posey.

Tidigare i veckan spreds det bilder på Bella Thorne och Charlie Puth som såg väldigt mysiga ut på stranden i Miami. Bella har tidigare dejtat Tyler Posey men på den senaste tiden har de inte synts tillsammans något som gjorde att det började ryktas att Bella och Charlie nu dejtade.

Något som inte heller verkar stämma längre. Charlie har nämligen skrivit flera Twitter-inlägg där han bland annat anklagar Bella för att ha varit otrogen mot Tyler. Enligt några fans så ska Charlie ha sett en artikel med Tyler där han pratar om sitt och Bellas förhållande och säger att de ska spendera julen tillsammans. Charlie ska då ha tagit det som att Bella och Tyler fortfarande varit tillsammans när han träffade henne.

I sina Twitter-inlägg skriver Charlie bland annat att han inte känner Tyler men att han inte borde bli behandlad såhär och att Bella sagt till honom att de inte är tillsammans längre.

Det hela verkar dock vara ett stort missförstånd. Bella tog också till Twitter för att förklara det hela. I sitt inlägg skriver hon att hon och Tyler gjorde slut för mer än två veckor sen och att hon och Charlie INTE dejtar, utan bara är vänner. Hon skriver också att artikeln med Tyler är supergammal.

Läs mer:
Se bilden där Bella Thorne och Tyler Posey pussas
Bella Thorne kommer ut som bisexuell
Nu är Tyler Posey och Bella Thorne ett par

Foto:IBL