Camila-Cabello-interview

Camila Cabello om solokarriären och kärlek

Hon gjorde succé i Fifth Harmony men står nu på egna ben. Camila Cabello avslöjar vem hon helst skulle vilja samarbeta med och hur det går med kärleken.

Du hoppade av Fifth Harmony förra året, hur kommer det sig?

– Fifth Harmony var inte ett sätt för mig att uttrycka mig maximalt. Mina fans kommer verkligen lära känna mig genom musiken jag skriver. Mitt mål är att vara modig och öppna upp min själ.

Hur känner du inför de andra tjejerna idag?

– Jag kommer att fortsätta önska dem det allra bästa och jag är glad att de fortsätter sina resa. Jag ser fram emot att höra ny musik från gruppen och deras solo-projekt.

Vem skulle du helst vilja göra ett samarbete med?

– Ed Sheeran. Han är fantastisk på att göra kärlek och känslor till ord. Jag skulle älska att träffa honom och gå in i ett rum och se när han gör sin magi. Han pratar alltid om hur han älskar att göra låtar från hjärtat.

Du är inte så aktiv på sociala medier, varför inte?

– Jag har försökt att hålla mig borta från det i nästan två år nu. Det har alltid funnits negativitet där och även om du läser 100 kärleksfulla meddelanden så är det det elaka som du kommer ihåg. Men jag ser mycket kärlek och stöd från mina fans.

Hur går det med kärleken?

– Även om jag är 19 år så har jag aldrig haft ett långt förhållande. Så när jag spelar mina låtar för folk frågar dem ”Vem är den om? Jag har aldrig sett dig med en kille”. Jag skapar alla fantasier i huvudet. Det är ett ständigt tema av obesvarad kärlek och att jag älskar människor på avstånd.

Läs mer:
Se Camila Cabellos känslosamma inlägg om Fifth Harmony
Camila Cabello lämnar Fifth Harmony
Fifth Harmony om att vara på turné och kärleken till fansen

Källa: Seventeen

Foto: IBL