camila-cabello-intervju-frida

Camila Cabello: ”Jag är en hopplös romantiker”

Camila Cabello satsar just nu på sin solokarriär. Hon har släppt tre låtar och i höst kommer hennes första soloalbum. FRIDA har träffat Camila och pratat musik, kärlek och hur hon var i skolan.

I december förra året så valde Camila Cabello att lämna Fifth Harmony för att satsa på sin solokarriär. Sen dess har Camila släppt tre egna låtar.

– Det är så roligt och skrämmande, men mest roligt. Jag är taggad på att fortsätta släppa musik, säger hon till FRIDA.

Camila beskriver sig själv som en känslomässig person, en sida av hennes som hon hoppas kommer fram i hennes låtar.

– Jag är väldigt känslig, jag är en hopplös romantiker. Jag går alltid fullt in i allt jag gör vare sig det är att bli kär eller en vänskap eller musik. Jag känner att du verkligen kan höra det i låtarna.

Den första låten Camila släppte var Crying in the club. Men att gråta på klubben är något hon inte gör ofta.

– Jag går inte på klubb så ofta för att vara ärlig. Men jag har förmodligen gråtit på en fest någon gång.

I september kommer hennes första soloalbum The Hurting, The Healing, The Loving. Ett album som representerar hennes resa de senaste åren.

– Jag gick igenom en svår tid och det här albumet har varit mitt sätt att hitta mig själv igen. Vilket du verkligen kan höra i låtarna.

camila-cabello-interview

Efter att ha varit i musikbranschen i några år har Camila lärt sig att framgång inte innebär lycka.

– Det viktigaste är att du är lycklig med vad du gör och om andra gillar det, jättebra, men om ingen gillar det så spelar det ingen roll. Det värsta du kan göra är att göra det alla andra vill, och att alla gillar det förutom du.

I skolan var Camila väldigt blyg och det var bara under dramalektionerna hon kände att hon kunde vara sig själv.

– Där kunde jag prata med personer om musik och konst och sådant jag brydde mig om. Jag kände att det var mycket lättare att skaffa vänner där än under mina andra lektioner.

Henne bästa råd till andra är att testa på massa olika hobbies och aktiviteter för att hitta din grej.

– Det mest spännande med livet i den åldern är att lära känna dig själv och att lära dig vad som gör dig lycklig samt vad du brinner för. Testa alla sorters hobbies och aktiviteter. Det är så kul när du hittar det som du verkligen brinner för.

När det kommer till kärlek beskriver Camila sig som en hopplös romantiker och på frågan om hur man bäst tar kontakt med sin crush är hennes bästa råd att satsa.

– Det jag har lärt mig är att inte ta det så allvarligt. Bara för att du gillar en person behöver det inte betyda att de är rätt för dig. Om du gillar någon så var inte rädd för att höra av dig. För även om du verkligen gillar en person så vet du inte om den är rätt för dig förrän du är med den.

Läs mer:
Sno stilen av Camila Cabello — här hittar du kläderna
Hör när Camila Cabello sjunger ”Despacito” live
Camila Cabello om flytten från Kuba till USA

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Sony, IBL