Riverdale-sasong-3-avsnitt-2-trailer

Bughead möter The Gargoyle king – se nya trailern till Riverdale

Säsong 3 av Riverdale är äntligen igång och första avsnittet bjöd på en hel del. På torsdag kommer avsnitt 2 och då verkar det hända ännu mer. Se trailern här!

Spoilervarning! Har du inte sett avsnitt 1 av Riverdale säsong 3 borde du inte fortsätta läsa.

Efter några månaders väntan drog Riverdale säsong 3 äntligen igång i torsdags. I första avsnittet hände det en hel del. Archie bestämde sig för att erkänna (även fast han är oskyldig), Alice och Polly är inblandade i en sekt, Jughead hittade Dilton och Ben i knipa och Betty fick ett anfall i slutet.

Läs mer: Sju tankar och teorier efter första avsnittet av Riverdale säsong 3

I trailern till nästa avsnitt får vi se att Archie kommer få det tufft i fängelset medan Veronica klär ut sig för att besöka honom. Det verkar också som att vi kommer få träffa den nya karaktären Evelyn Evernever som vi får se säga till Betty att hon inte kommer berätta för någon om vad som hände kvällen innan. Evelyn är dotter till Edgar som leder sekten som Alice och Polly är involverade i.

Den så kallade ”Gargoyle King” kommer nog ta stor plats den här säsongen. I första avsnittet fick vi höra Ben och Dilton prata om honom och i nästa avsnitt ser det ut som att Betty och Jughead kommer att träffa honom, och han verkar både vara övernaturlig och sjukt läskig.

Se trailern till avsnitt 2 här under!

Läs mer:
Vem är Gargoyle King? Riverdale-fansens bästa teorier
En av huvudkaraktärerna kan dö i Riverdale säsong 3
19 saker som kommer hända i Riverdale säsong 3

Foto: Dean Buscher/Netflix