Brooklyn Beckham och Nicola Peltz skjuter upp bröllopet

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz skjuter upp bröllopet

Kändisparet Brooklyn Beckham och Nicola Peltz skulle ha gift sig nästa år, men nu verkar det som att planerna har förändrats. Här är anledningen!

I somras förlovade sig Victoria och David Beckhams äldsta son, Brooklyn Beckham, med skådespelerskan Nicola Peltz. Nyheten släpptes på Instagram, där paret delade med sig av sina känslor och sin kärlek till varandra:

”För två veckor sedan frågade jag om min själsfrände ville gifte sig med mig, och hon sa ja. Jag är nu den lyckligaste mannen på denna jord. Jag lovar att jag ska vara den bästa mannen, och bli den bästa pappa en dag. Jag älskar dig baby”, skrev Brooklyn Beckham på sitt Instagramkonto tillsammans med en bild på sig själv och Nicola Peltz.

Även Nicola Peltz publicerade samma bild när hon delade med sig av de glädjande nyheterna på Instagram, följt av texten:

”Du har gjort mig till den lyckligaste tjejen i världen. Jag kan inte vänta på att få tillbringa resten av mitt liv vid din sida. Din kärlek är den mest värdefulla gåvan. Jag älskar dig så mycket.”

Tanken var att bröllopet skulle äga rum i september 2021 – men nu uppger en källa nära paret att de bestämt sig för att senarelägga ceremonin på grund av coronapandemin.

Flyttar fram bröllopet ett år

Det är tidningen Mirror Online som pratat med källan, och hen uppger att Brooklyn Beckham och Nicola Peltz originalplan var att gifta sig hösten 2021 – men att allt troligtvis kommer senareläggas ett år.

– Från början sa de till sina nära vänner att de skulle reservera ett datum i september 2021. Men den här veckan har Brooklyn sagt till sina kompisar att de kommer skjuta upp bröllopet eftersom läget är för riskabelt, säger källan till tidningen.

Källan berättar vidare att paret eventuellt kommer ha en mindre ceremoni där de gifter sig, för sedan arrangera ett större firande med många gäster 2022 i stället.

– De vill inte ha pressen på sig att behöva planera om och skjuta upp igen, och de vill inte heller begränsa gästlistan, säger källan.

Foto: TT

Kändisparen som varit tillsammans längst
Slå på ljud

LÄS MER:

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz har förlovat sig

Brooklyn Beckham har ny flickvän – här är första bilden på dem tillsammans