Justin-Bieber-Jojo-siwa-brak-2018

Bråket mellan Justin Bieber och Jojo Siwa? Här är allt du behöva veta

Överallt skrivs det om att Justin Bieber och Youtube-stjärnan JoJo Siwa bråkar, men vad har egentligen hänt? Här reder vi ut allt.

Det som har hänt mellan Justin Bieber och Jojo Siwa kan väl egentligen inte riktigt kallas ett bråk men de har definitivt varit oense. Det hela började med att Jojo la ut en bild på en bil hon fått i julklapp på Instagram. Bilen är helt dekorerad i glitter, massa färger, stjärnor och på huven är en stor bild på Jojo.

Företaget som designat bilen åt Jojo la också upp bilden och det här är Justin kommer in.

Justin har nämligen kommenterat på bilden som West coast customs lagt upp och inte bara en gång utan tre. Alla kommentarerna är likadana och det han har skrivit är ”Burn it” alltså bränn den.

Justin-Bieber-Jojo-Siwa

Jojos mamma kommenterar också

Strax därefter kommenterar även Jojos mamma, Jessalynn Siwa. Hon svarar på en av Justins kommentarer och skriver ”Burn your own things” alltså bränn dina egna saker samt en emoji som skrattar och gråter samtidigt.

Jojo börjar också tweeta orden ”Burn it” flera gånger som en hänvisning till Justin kommenterarer.

Justin ber om ursäkt

Justin verkar dock inte ha menat något illa mot Jojo då han ganska snabbt la ut en ursäkt till henne på Twitter. I inlägget skriver han att han inte har något emot Jojo personligen utan det var bilen och färgerna han inte gillade.

Jojo var inte heller sen på att ta emot Justin ursäkt utan tweetade att det var lugnt och att han gärna får uppträda när hon fyller 16 år och sen kan de gå vidare.

Läs mer:

Här sjunger Justin Bieber för Hailey Baldwin på öppen gata

Allt vi vet om Justin Bieber och Hailey Baldwins bröllop

Noah Centineo har gjort en musikvideo till Justin Biebers låt ”Boyfriend”

Foto: TT