Black-hood-avsnitt-10-riverdale-sasong-3

Black Hood kommer tillbaka till Riverdale – redan i avsnitt 10

Det är fullständigt kaos i Riverdale just nu och för att göra det hela ännu värre så kommer Black Hood tillbaka i avsnitt 10.

Riverdale har just nu säsongsuppehåll och är tillbaka i januari. Redan nu finns det en trailer till avsnittet som bland annat visar att Reggie och Veronica kommer närmare varandra samt att Bughead kommer återförenas. Det ser också ut som att Archie bestämmer sig för att söka upp Hiram i alla fall.

Tidigare har också Riverdale-skaparen Roberto Aguirre-Sacasa avslöjat att det kommer bli ett tidshopp mellan det senaste avsnittet och det kommande. Det innebär att invånarna i Riverdale har levt i karantän ett tag när vi får träffa dem igen. Han berättade också att vi kommer få se ett helt nytt Riverdale.

Black Hood kommer tillbaka

En annan sak som kommer hända när Riverdale kommer tillbaka är att vi återigen kommer få träffa Black Hood alltså Hal Cooper. Lochlyn Munro som spelar Hal avslöjade nämligen på Twitter att han kommer dyka upp i avsnitt tio. Det är oklart exakt vad han kommer att göra men gissningsvis kommer någon att besöka honom i fängelset.

Efter att Hal avslöjats som Black Hood trodde vi att det var det sista vi såg av honom, men vi hade fel. I en intervju med Entertainment Weekly berättade Lochlyn att Roberto sagt till honom att vi kommer få veta mycket mer om Hal och att det finns en hel historia att berätta om honom i säsong 3.

Riverdale säsong 3 avsnitt 10 kommer ut den 24 januari 2019 på Netflix.

Läs mer:

Då kommer avsnitt 9 av Riverdale säsong 3 ut på Netflix

Tidshopp och omvända roller – det här händer när Riverdale kommer tillbaka

Riverdale-skaparen om vem som är The Gargoyle King

Foto: Netflix