Black hood i Riverdale har avslöjats – men ingen tror att det egentligen är han

Black hood i Riverdale har avslöjats – men ingen tror att det egentligen är han

I senaste avsnittet av Riverdale avslöjades Black Hoods identitet. Fansen verkar däremot inte övertygade om att det faktiskt är han.

OBS! Innehåll spoilers!

I årets sista avsnitt av Riverdale avslöjades äntligen vem som fanns bakom masken och var Black Hood. Personen, som vi sett i tidigare avsnitt, var alltså Mr Svenson som jobbade som vaktmästare på Riverdale high.

I förra avsnittet erkände han för Archie och Veronica att det var hans familj som blev mördade av The Riverdale reaper för många år sedan och Veronica pekade då ut honom som Black Hood och att hans motiv skulle vara att hämnas för sin familj.

Archie såg Mr Svenson i ögonen och menade att det inte var han, eftersom han haft ögonkontakt med Black Hood tidigare. Men i veckans avsnitt är Archie och Betty (what’s up med deras kyss förresten?) Black Hood på spåren och det slutar med att Sheriff Keller skjuter honom och att han dör.

När de drar bort masken är det Mr Svenson (med avkapat finger som tidigare skickats till Betty) som döljer sig bakom den.

Fansen började däremot direkt tvivla på om det verkligen är han som är den riktiga Black Hood och många tror att det är den riktiga Black Hood som tvingat honom att ta på sig masken för att dölja sin egen identitet.

Det förklarar också varför Archie inte tyckte att Mr Svensons ögon såg ut som de ögon han mött från Black Hood tidigare.

Riverdale är dessutom bara på avsnitt nio av 22 vilket i så fall innebär att säsongen kommer byta handling om den riktiga Black Hood nu är avslöjad.

Nästa avsnitt av Riverdale finns på Netflix den 18 januari.

Läs mer!
Kommer Archie och Betty bli tillsammans i Riverdale? Se vad seriens skapare säger här!
Så många avsnitt har Dylan Sprouse sett av sin brors serie Riverdale – egentligen
Nya fan-teorin om Riverdale kommer få dig att se serien på ett helt annat sätt

Foto: The CW, Skärmdump