Biofilmerna som har premiär under vintern och våren 2018

Biofilmerna som har premiär under vintern och våren 2018

Gör dig redo för ett nytt bioår! Här är filmerna du kan se fram emot.

Ted – För kärlekens skull

Filmen om en av Sveriges största och älskade artister, Ted Gärdestad. Med Adam Pålsson och Happy Jankell i rollerna.

Biopremiär: 3 januari

Insidious: The Last key

Den fjärde filmen i Insidious-serien. I skräckfilmen möter vi återigen parapsykologen Dr. Elise Rainer som själv blir hemsökt i sitt familjehem.

Biopremiär: 5 januari

Pitch Perfect 3

Tredje och sista filmen om The Barden Bellas! De återförenas en sista gång för att åka på turné runt om i världen men det blir inte riktigt som de har tänkt sig.

Biopremiär: 5 januari

Maze Runner: The Death Cure

I den avslutade delen av Maze Runner tar Thomas med sig sin grupp på deras farligaste uppdrag någonsin. De måste bryta sig i den ökända Last City, men det kan också betyda slutet för dem alla.

Biopremiär: 26 januari

Fifty Shades Freed

Chrstian Grey och Anastasia Steele är tillbaka i tredje filmen om det passionerade paret. De har gift sig men ett lugnt och tryggt liv är ingenting de kan förvänta sig.

Biopremiär: 9 februari

Black Panther

Efter det som hände i filmen Captain America: Civil War återvänder T’Challe till sitt hemland i Afrika. Han blir kung i det isolerade och högteknologiska landet men när en gammal fiende dyker upp måste han både som kung och Black Panther visa sin styrka.

Biopremiär: 14 februari

Lady Bird

Det är inte alltid lätt att komma överens med sin mamma – vilket vi får se i Lady Bird. Dottern Christine ”Lady Bird” McPerson kämpar emot allt och alla medan hennes mamma kämpar som sjuksköterska för att få ihop familjen efter att pappan förlorar sitt jobb.

Biopremiär: 9 mars

Tomb Raider

Svenska Alicia Vikander gör rollen som Lara Croft, en ung kvinna som lever sitt liv utan några mål. Hon vägrar ta över sin fars affärsimperium lika mycket som hon vägrar inse att det gått sju år sedan hans mystiska död.

Biopremiär: 16 mars

Läs mer!
25 filmer som är perfekta att se med din BFF
Sant eller falskt: Hur mycket kan du om Disney?
Fem nya tonårsfilmer du inte får missa

Foto: UIP