Åtta biofilmer du inte får missa i höst

Åtta biofilmer du inte får missa i höst

Är du redo för en mysig höst i biomörkret? Här är filmerna som snart har premiär!

Det – 13 september

Svenska Bill Skarsgård spelar rollen som den (sjukt läskiga!) clownen i nyversionen av den klassiska filmen Det.

Verónica – 22 september

Spansk skräckfilm som handlar om Verónica och hennes vänner som försöker få kontakt med Verónicas döda pappas ande genom ett Ouija-bräde. Det går inte som de tänker sig, Verónica hamnar i trans under seansen och efteråt börjar det ske förändringar i hemmet. Kan det vara hennes pappa som kommit tillbaka från de döda?

Flatliners – 29 september

Fem medicinstudenter utför ett riskfyllt experiment för att ta reda på vad som händer på andra sidan döden. De stoppar sina hjärtan för att vara med om nära döden-upplevelser, vilket får oanade konsekvenser.

Snömannen – 13 oktober

Kriminalaren Harry Kole och hans assistent Katrine Bratt jagar seriemördaren som kallar sig för Snömannen. Kan de kunna lösa ledtrådarna som gör att de kommer tillräckligt nära mördaren innan ännu fler blir hans offer?

Thor: Ragnarök – 27 oktober

Thor är tillbaka! Den här gången tvingas han kämpa mot Hulk, som tidigare stod på hans sida, i en dödlig gladiatortävling.

All inclusive – 27 oktober

I den svenska filmen All inclusive åker Tove och Malin tillsammans med sin mamma på semester för att fira hennes födelsedag. Deras pappa har varit otrogen och mamman är förkrossad. För att liva upp henne betalar Tove en bartender för att vara sin mammas one night stand. Men det hela går lite för bra och blir inte vad de har räknat med.

Justice league – 17 november

Batman tar hjälp av Wonder woman för att möta sin fiender. De bygger upp ett team av superhjältar bestående av Aquaman, Cyborg och The flash för att kunna rädda planeten från en stor attack.

Pitch perfect 3 – 22 december

Bellas har tagit examen från college och lever nu olika liv. Men de återförenas för en sista sångtävling i Europa. Här måste de möta en grupp som använder både sin röster och instrument.

Läs också:
Spana in de galna photoshoppade bilderna från Pitch perfect
61 filmer du måste se någon gång i livet
10 filmer som handlar om sex

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.