Billie Eilish nya James Bond-låt har äntligen släppts

Billie Eilish nya James Bond-låt har äntligen släppts

Över 25 miljoner har redan hört Billie Eilish titellåt till James Bond-filmen No Time To Die. Har du missat detta helt? Här kan du lyssna på låten!

Den 3 april har No Time To Die biopremiär i Sverige, den 25:e filmen om James Bond. Det här är femte gången som Daniel Craig spelar agent 007, och det blir också den allra sista.

Dock var det länge oklart om skådespelaren skulle återvända i rollen efter Spectre (2015). Craig har tidigare sagt att han aldrig skulle kunna tänka sig att göra ännu en film – om det inte vore för pengarna. Och uppenbarligen har han fått rätt bra betalt.

Dyraste James Bond-filmen genom tiderna

Enligt källor landade kontraktet på hela 25 miljoner dollar, en hisnande summa i en minst lika galen filmbudget. No Time To Die uppges nämligen vara den dyraste James Bond-filmen någonsin, med en produktionskostnad på över 250 miljoner dollar.

I den nya filmen har James Bond dragit sig tillbaka på den karibiska ön Jamaica, men pensionen blir inte särskilt långvarig när en gammal bekant från CIA dyker upp. Nu behövs hans hjälp med ett allra sista uppdrag, som ska visa sig bli farligare än någonsin:

”Jag är fortfarande i chock”

För drygt en månad sedan sedan avslöjades att Billie Eilish sjunger titellåten till No Time To Die, ett besked som mötts av såväl hurrarop som kritik från fansen. 18-åringen är den yngsta artisten att skriva och framföra titellåten till en Bondfilm, något hon själv beskriver som ”en stor ära”:

”Det känns galet på alla sätt att vara en del av det här. Att få möjlighet att skriva en låt till en film som är en del av en så legendarisk filmserie är en stor ära. James Bond är den coolaste film-franchise som någonsin funnits. Jag är fortfarande i chock”, skrev hon då på Twitter.

Nu har låten, som också heter No Time To Die, äntligen släppts på nätet! På bara några dagar har den fått över 25 miljoner visningar på Youtube – klicka här och lyssna du med!

Billie Eilish – No Time To Die:

Foto: Jay L. Clendenin//Polaris//TT

Läs mer:

Justin Biebers tårfyllda budskap till Billie Eilish

Billie Eilish ryter ifrån på Instagram mot sina imitatörer

Billie Eilish historisk vinnare på Grammy Awards 2020