Phoebe Dynevor och Pete Davidson är ett par!

TT

Bilderna bekräftar Phoebe Dynevors romans med Pete Davidson

I över en månad har det ryktas om att Familjen Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor och komikern Pete Davidson är ett par.
Nu visar bilder att romansen är ett faktum!
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten
0:55

Efter reklamen: Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

(0:55)

Slå på ljud

I slutet av mars började det svallras om att stjärnskottet Phoebe Dynevor, känd som Daphne från succéserien Familjen Bridgerton, och Saturday Night Live-komikern Pete Davidson hade en romans på gång.

Enligt uppgiftslämnare till olika medier hade de synts ihop på både New Yorks gator, där han håller till, och i Manchester där hon bor. Romansryktena tog extra mycket fart när Pete Davidson under en frågestund med studenter från Marquette University fick frågan vem hans kändiscrush är.

– Jag är tillsammans med min kändiscrush, ska han ha svarat då.

Har halsband med deras bokstäver

För inte så länge sedan ställde paret också upp i intervjuer på olika håll, och hade då matchande halsband med bokstäverna PD.

Och i helgen fångades turturduvorna på bild när Pete Davidson hälsade på sin nya flamma i England. De sågs krama om varandra, skratta och busa.

Phoebe Dynevor och Pete Davidson.
TT

26-åriga Phoebe Dynevor har förutom Netflix-serien Familjen Bridgerton medverkat i Younger, Snatch och Waterloo Road. Hon har huvudrollen i det kommande dramat The colour room, som blir hennes långfilmsdebut.

Efter den första säsongen av Familjen Bridgerton började många fans hoppas och tro att det fanns något romantiskt mellan henne och Regé-Jean Page eftersom deras kemi var så stark. Men så verkar det alltså inte vara.

Phoebe Dynevor och Pete Davidson.
TT

Kärleksbilderna på Phoebe Dynervor och Pete Davidson

Pete Davidson å sin sida har förutom sina många år i SNL gjort en hel del stand-up, gästat olika tv-serier som Brooklyn-99 och gjort filmen The king of Staten Island, som är halvbaserad på hans eget liv.

Komikern har också ett pärlband av kända partners bakom sig. Han har bland annat varit förlovad med Ariana Grande, han har dejtat 20 år äldre Kate Beckinsale och Margaret Qualley, känd från bland annat The Leftovers, The nice guys och Once upon a time in Hollywood.

Nu har de alltså haft en mysig helg tillsammans i Manchesterområdet, och under måndagen sågs Pete Davidson lämna England för att åka tillbaka till USA.

Phoebe Dynevor och Pete Davidson.
TT
Phoebe Dynevor och Pete Davidson.
TT
Phoebe Dynevor och Pete Davidson.
TT

Foto: TT

TT
TT
TT
Relaterade artiklar
Familjen Bridgerton får en säsong 3 och 4 (!) – Här är allt vi vet
Här är de nya skådespelarna i Familjen Bridgerton säsong två
Bridgerton-skådisarnas åldrar förvånar fansen – så gamla är de egentligen