bianca ingrosso i tårar

Bianca Ingrossos känslosamma reaktion på lillebror Benjamins sommarprat

Benjamin Ingrosso är först ut av sommarvärdarna i årets Sommar i P1. Hans berättelse har fått storasyster Bianca att reagera starkt. ”Jag ser hela dig”, skriver hon nu.
Benjamin Ingrosso: "Jag hade sådan ångest under hela den veckan"
1:23

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso: "Jag hade sådan ångest under hela den veckan"

(1:23)

Slå på ljud

För tre år sedan sommarpratade Bianca Ingrosso, 25, i P1. Hennes program tog upp den uppslitande skilsmässan mellan mamma Pernilla Wahlgren och pappa Emilio Ingrosso som genererade löpsedlar tidigt 00-tal.

”Att gå igenom en skilsmässa är jobbigt för alla i en familj oavsett situation och det tar lång tid att läka. Men att behöva göra det framför svenska folkets ögon tar det till en helt annan nivå”, sa hon i programmet.

Nu har även lillebror Benjamin sommarpratat och hans version av den tuffa tiden berör Bianca och föräldrarna.

Tog rollen som medlare och glädjespridare

benjamin ingrosso sommarpratar

Benjamin Ingrosso inledde årets säsong av Sommar i P1.

Benajmin Ingrosso, 23, älskar att stå på scen. Sedan barnsben har han showat loss både inför nära och kära, och inför publik. Med en musikalstjärna till mamma och dansare till pappa är det kanske inte så förvånande att Benjamin haft ett stort intresse för sång och musik. Men när han på midsommardagen gjorde premiär som sommarpratare i P1, berättade han att det finns en mörkare sida till den glada fasaden.

Benjamin beskriver hur han tidigt försökte agera ”den glada” som skulle få alla att må bra.

– Det har varit ett tungt ansvar att hela tiden behöva medla mellan mina släkter och samtidigt förstå var jag själv passar in i kalkylen, säger han i programmet och syftar på den roll han fick i föräldrarnas skilsmässa.

När föräldrarna skrek på varandra och sakerna de kastade mot varandra for genom luften, valde barnet Benjamin glädjen som sin försvarsmekanism.

Bianca Ingrosso i tårar

Sedan programmet släpptes har så väl mamma och pappa som syster Bianca reagerat starkt. I en story på Instagram visar Bianca hur hon torkar sina tårar.

”Jag är mållös på alla sätt man kan. Min stora inspiration i livet kommer föralltid att vara du Benjamin”, skriver hon.

”Min älskade bror. Jag ser dig, jag ser hela dig”.

bianca ingrossos instagram story

Bianca postar även story på när hon filmar av sin dator som visar videos från när Benjamin var en bebis och låg bredvid sin då 2-åriga syster.

bianca ingrossos instagram story

”Som morfar sa när du låg i mammas mage ’spara honom för han kommer bli någon speciell’. Om han bara visste hur rätt han hade”, skriver hon, och tillägger:

”Var vem du vill för där är FUCKING ALLT”.

Benjamins relation med familjen idag

Också mamma Pernilla har reagerat på Instagram:

”Familjens lilla glädjespridade och medlare som alltid bara ville att alla ska vara vänner och tycka om varandra... så sorgen över att det inte alltid gått gör ont i mig. Min fina lilla kille med det stora hjärtat …”.

Liksom pappa Emilio:

”Jag är så förtvivlat ledsen över att du fick uppleva vår skilsmässa. Du skulle absolut inte ha fått gjort det. Men man kan tyvärr inte styra allt i livet. Men jag är”. ändå lycklig och glad över att vi äntligen fick vår tid tillsammans innan du blev vuxen”.

Benjamin konstaterar i sitt sommarprat att såren från uppväxten idag har läkt.

– Jag är inte minsta arg på någon över hur det har blivit. Jag fattar allihopa.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio, Instagram

Källa: Aftonbladet, Expressen

Relaterade artiklar
Bianca Ingrossos mensfilm med Deodoc fälls av Reklamombudsmannen
Sommarens trendfärg! 15 plagg och accessoarer i rosa och cerise
Bianca Ingrosso sjunger in sommaren – hör hennes okända sångröst