Artikeln innehåller reklamlänkar
Bianca Ingrossos klänning i Talang

Bianca Ingrossos fina klänning i Talang – här kan du hitta den

Bianca Ingrosso bär en vit v-ringad klänning med axelvaddar under sista avsnittet av Talang 2019 – och nej, den är inte direkt billig.

Ikväll är det final i tv-programmet Talang och en vinnare kommer gå därifrån med en halv miljon kronor i vinstpengar. I finalen står det bland annat mellan magikern Vilgot, poledansaren Slava och Bianca Ingrossos Golden Buzzer – tioåriga Eva Jumatate.

Och när det gäller just Bianca Ingrosso så har hon efter ikväll gjort två hela säsonger tillsammans med Talang och TV4. Hon sitter i juryn tillsammans med Alexander Bard, David Batra och LaGavlia Frazier.

Inför kvällens stora final har Bianca postat en bild på Instagram där hon visar upp kvällens outfit – som nu hyllas av fansen.

https://www.instagram.com/p/BvCRbU_jeXs/

”Så snygg! Vart kan man hitta klänningen?”, ”Jättevacker klänning” och ”Otroligt snygg i den klänningen” är bara några av alla kommenterar Bianca fått på sin Instagram.

Klänningen kommer från märket Zhivago (länk till Apprl) och är en djup v-ringad klänning med axelvaddar och en kjol i omlott. Prislappen? Ja, den ligger på cirka 5 300 kronor på shoppingsidan REVOLVE (länk till Apprl).

Här kan du hitta klänningen i butik:

Bianca Ingrosso vit klänning i Talang

Eye Of Horus Mini Dress från Zhivago, här kan du hitta den (länk till Apprl).

Läs mer:

Bianca Ingrosso släpper kollektion med Puma – se plaggen här

Bianca Ingrosso öppnar upp om uppbrottet från Phillipe