bianca ingrosso

Bianca Ingrosso om relationen med Phillipe Cohen: ”Som att man är singel”

Sedan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återupptog sin kärleksrelation har mycket hänt. Nu berättar Bianca att de knappt ses längre.
Bianca Ingrossos bolag gör en vint med 202 miljoner kronor
0:52

Efter reklamen: Bianca Ingrossos bolag gör en vint med 202 miljoner kronor

(0:52)

Slå på ljud

Våren har varit hektisk på flera vis för Bianca Ingrosso, 26, och hennes Phillipe Cohen, 27.

Bianca har förutom att driva sminkimperiet Caia även suttit i Talang-juryn på TV4 och synts i Wahlgrens Värld på Kanal 5. Phillipe har startat en egen restaurang och skaffat hund.

I en ny video på sin Youtube-kanal beskriver Bianca hur parets scheman har påverkat relationen, rapporterar Aftonbladet.

Har motsatta scheman

– Jag och Phillipe vi ses inte så mycket just nu. Han har ju öppnat upp sin restaurang Ted och han jobbar typ 110 timmar, utan överdrift, över 100 timmar i veckan, säger Bianca i videon, och fortsätter:

– Så vi har tråkigt nog inte så mycket tid för varandra just nu, och så är det ju under perioder när båda jobbar mycket och speciellt när man har olika tider som vi har just nu. Det känns ju typ som att man är singel här hemma igen.

Bianca förklarar att eftersom Phillipe kommer hem sent hinner hon gå och lägga sig, och när hon stiger upp på morgonen sover han än.

Bianca Ingrossos sommar i Palma

Biancas hårda slit har onekligen lönat sig. Nyligen rapporterades att hon i fjol gjort en vinst på över 200 miljoner kronor i sitt sminkimperium Caia. Strax efter midsommar släppte hon sin första singel, sommarpsalmen Den blomstertid nu kommer, som klättrade rakt upp på Spotifys topplista.

I sommar planerar Bianca Ingrosso att slappna av genom att tillbringa tid i Palma på Mallorca där flera av hennes familjemedlemmar huserar. Förhoppningsvis hinner Phillipe komma ned någon vecka också.

– Med hans härliga syster och hennes man och deras nyfödda son, säger Bianca i videon.

Foto: TT

Källa: Aftonbladet

Bianca Ingrossos stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: Bianca Ingrossos stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Bianca Ingrossos mensfilm med Deodoc fälls av Reklamombudsmannen
Test: Vilken kändis midsommarstil borde du inspireras av?
Bianca Ingrosso sjunger in sommaren – hör hennes okända sångröst