Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso om relationen innan återföreningen med Phillipe

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut i vintras för att sedan bli tillsammans igen under våren. Nu berättar Bianca att hon började fatta tycke för en annan kille när hon var singel – och att denna person kanske hade varit kvar i hennes liv idag om ex-pojkvännen inte hade hört av sig.

Det var i april som influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, avslöjade att hon återförenats med ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 24, efter att ha varit ifrån varandra i fyra månader. Dessa månader upplevde Bianca som väldigt tuffa men med tiden blev det bättre. Snart började hon träffa andra personer och sågs bland annat kyssa artisten Victor Leksell, 22, under en utekväll samt Samir Badran, 29, i ett avsnitt av Talang.

Bianca Ingrosso har fått en del kritik efter att hon valde att ge relationen med Phillipe Cohen ännu en chans. Under den period då hon var singel pratade Bianca mycket om uppbrottet och hur hon tog sig igenom det, något en del av hennes följare reagerade på när det avslöjades att hon återigen var tillsammans med Phillipe.

– Ni har ingenting med det här att göra. Verkligen ingenting med det här att göra, sa hon i ett avsnitt av podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B.

”Fattade tycke för en annan kille”

Trots att Bianca Ingrosso var öppen med att hon träffade andra personer under tiden hon var singel har hon aldrig antytt att hon dejtade någon under en längre period. I en ny video på sin Youtube-kanal har ett fan frågat Bianca Ingrosso om hon var nära på att bli tillsammans med någon annan innan hon och Phillipe blev ett par igen, varpå Bianca svarar:

– Nej, det skulle jag inte säga. Men ja, jag fattade ju tycke för en annan kille innan Phillipe hörde av sig igen och hade ångrat sitt val. Hade Phillipe inte kommit tillbaka så hade jag fortsatt träffa den här killen, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Och vem vet om jag hade blivit kär eller inte, men nu är jag jättekär i Phillipe och jätteglad att vi är tillsammans igen. Men jag blev inte tillsammans med någon.

Läs mer:

Nu vet vi! Då kan du streama Alices & Biancas showcast i Globen

Bianca Ingrossos flyttkaos till den nya lägenheten: ”Åh herregud”

Här kan du shoppa Alices och Biancas snygga neonoutfits

Av: Jonna Axelsson

Foto: TT och Phillipe Cohen