bianca ingrosso

Bianca Ingrosso om första dejten med exet Phillipe Cohen

Hon ”babblade på” och han vågade knappt äta. Influencern Bianca Ingrosso minns tillbaka på sin första dejt med exet Phillipe Cohen.
5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste
0:57

Efter reklamen: 5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste

(0:57)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, må vara en av Sveriges mest eftertraktade singlar, men att dejta ligger henne inte för. I en ny vlogg berättar Bianca om hur hon ser på att kasta sig ut i dejtingdjungeln efter flera år i relation, och avslöjar samtidigt detaljer från första dejten med exet Phillipe Cohen, 26.

Så vill Bianca Ingrosso träffa en partner

Det är under en frågestund på Youtube som Bianca Ingrosso besvarar en följares önskemål att prata om dejting.

– Jag är inte riktigt ett fan av dejting, börjar Bianca i videon, och fortsätter:

– Jag är inte en sån som pressar mig fram till att dejta. När jag är redo och innerst inne tycker att det är kul, utan att det är påtvingat, då ser jag fram emot det. Då tycker jag om dejting. Annars tycker jag att det är otroligt stelt, förklarar Bianca.

Hon berättar att hennes optimala sätt att träffa någon ny vore på en spontan after work där hon presenteras för kompisars kompisar, eller en dubbeldejt med en vän.

– Jag har ju inte dejtat så mycket, jag har varit i förhållande väldigt länge. Jag har varit på en dejt under min vuxna period i livet, säger Bianca.

Bianca menar att hon absolut inte vill sitta ned på en middag med någon hon inte känner eller ännu värre delta i en aktivitet typ bowling på tu man hand.

Därför gjorde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen slut

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut i fjol vilket hon talade ut om på Youtube i mars.

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag velat hålla privat, det finns ingen anledning eller regel för att jag ska berätta det. Men jag är ju inte i ett förhållande med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock eftersom att vi har gjort slut ett antal gånger. Och det vill jag absolut inte heller skämta bort, för det har varit vår resa. Vi har gjort det vi behövt göra för att må bra i stunden, sa hon då.

Bianca beskrev även att paret tampats med en hel del problem i relationen.

– Vi har lämnat varandra, och vi har älskat varandra och varit alldeles för förälskade och kära i varandra, för att sen gå tillbaka in i vårt förhållande. Vi har haft en hel del problem, så som alla andra har och vi har väl inte kunnat hantera dem, sa Bianca.

Bianca Ingrosso om att dejta Phillipe Cohen: ”De bästa”

I sin nya vlogg minns Bianca med kärlek tillbaka på tiden då hon och Phillipe började dejta varandra.

– Jag kommer ihåg när jag träffade mitt ex hur roligt det var att vi dejtade och hur nervösa vi båda var. Han kom dit och hade druckit två glas och jag hade inte druckit någonting. Sedan babblade jag på så himla mycket och han var så nervös att han inte vågade äta. Sedan gick vi ut efter och presenterades för varandras kompisar. Det där pirret är så kul, säger hon, och tillägger:

– När man går på dejt med någon man tycker om, my god, då är det det bästa.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Kändisfrisören Adam Lukacs skvallrar om nya hårtrender & sina celebra kunder