Bianca Ingrosso om ångesten: "Känner mig ensam"

Det har varit en tuff vår för Bianca Ingrosso. Nu berättar influencern att hon börjat träffa en psykolog som ska hjälpa henne att må bättre psykiskt.
Slå på ljud

Influencern Bianca Ingrosso har över en miljon följare på Instagram och 350 000 Youtube-prenumeranter. När hon inte medverkar i tv-programmet Wahlgrens värld är hon även jurymedlem i Talang, samtidigt som hon driver sminkföretaget Caia Cosmetics.

Man kan alltså lugnt konstatera att det går riktigt bra för 25-åringen. 2019 omsatte hennes bolag Bianca Ingrosso AB 34 miljoner kronor – med en vinst på 27,6 miljoner kronor:

”Omsättningen har ökat väsentligt jämfört med föregående år då bolaget har ökat intäkterna från såväl tv-produktioner som från övriga uppdrag”, står det i årsredovisningen, enligt Svenska Dagbladet.

En bild på Bianca Ingrosso, en av Sveriges största influencers.

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers.

”Jag mår inte så bra psykiskt”

Men trots framgången kan Bianca Ingrosso ofta känna sig ensam. Våren har varit riktigt tuff för influencern, något hon själv berättat om i en vlogg på sin Youtubekanal:

– Jag mår inte så bra psykiskt. Som jag har berättat för er så är jag bara hemma, försöker vila och inte socialisera mig, utan bara på riktigt ta det lugnt.

I den nya videon Känner mig ensam förklarar Bianca att hon börjat träffa en psykolog för att prata om sina känslor:

– Jag har inte så mycket nära vänner och gillar inte att ta in folk nära. Jag är inte den som går på aw hela tiden och träffar nya kompisar och äter luncher och middagar. Jag blir så extremt dränerad av det. Då frågade hon om jag kände mig ensam, vilket jag inte gör egentligen. Men sen får jag sådana här stunder. Och det har jag ju valt själv, att inte umgås så mycket med kompisar, vilket leder till att andra inte hör av sig lika mycket, säger hon med tårar i ögonen.

Hon fortsätter:

– Jag är inte den som får ut så mycket av att vara med massa människor. Jag blir väldigt trött och mår ibland ganska dåligt för att jag analyserar hela mitt beteende och vem jag är. Och så får jag alltid ångest efter. Jag vill heller inte vara en människa som har noll att hänga med när två av mina vänner är iväg och gör saker. Men jag vill heller inte vara en människa som skäms för det, berättar Bianca med gråten i halsen och tillägger:

– Det bara kommer som en våg att man känner sig ensam. Det är säkert mina hormoner, för jag har stoppat in en spiral och då har jag fått höra att man kan få dippar.

Se Bianca Ingrossos vlogg Känner mig ensam:

Foto: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT/Erik Simander

LÄS MER: 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen flyttar ihop

Bianca Ingrossos stilresa genom åren – då och nu

Är Caia Cosmetics nya parfym för lik Stora Skuggan?