Så många miljoner fick Bianca Ingrosso för Wahlgrens värld

Så många miljoner fick Bianca Ingrosso för Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso spelar just nu in säsong två av Wahlgrens värld. Nu avslöjar hon att hon har tjänat miljoner på programmet.

Bianca Ingrosso driver i dag en av Sveriges mest lästa bloggar, har nästan 400 000 följare på Instagram och kom 2016 tvåa i Let’s Dance. Just nu är hon i full fart med inspelning av säsong två av tv-programmet Wahlgrens värld.

Läs mer: Så mycket fick Benjamin Ingrosso för att vara med i Let’s dance

Första säsongen av Wahlgrens värld blev omtyckt av tittarna och nu avslöjar Bianca för Aftonbladet att hon tjänar miljonbelopp på att medverka i tv-programmet. Hon berättar att pengarna skulle räcka till att köpa en lägenhet kontant.

– Det är lite under fem miljoner, säger hon.

Bianca berättar även att det har varit jobbigt att spela in säsong två på grund av uppbrottet med den tidigare pojkvännen Philippe Cohen.

– Jag har mått väldigt dåligt så jag har inte velat gå ut och prata om det. Det är mitt första uppbrott. Jag vet ärligt talat inte hur man går igenom något sånt här, säger Bianca.

– Jag var ett nervvrak i en vecka. Jag kunde inte äta och jag kunde knappt dricka vatten. Jag låg bara och grät, fortsätter hon.

Läs mer:
Bianca Ingrosso: ”Mitt liv gick ut på att spy”
Se Benjamin Ingrossos akustiska version av Good lovin’
Så mycket tjänar Therese Lindgren på sin YouTube-kanal

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL