Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso bryter tystnaden om kärleken: "Det är komplicerat"

Det har varit många vändor mellan Bianca Ingrosso och henne stora kärlek Philippe Cohen. Och för dig som inte har hängt med i svängarna kan vi berätta att hon äntligen öppnat upp sig om kärlekslivet igen.

Det var i januari tidigare i år som influencern och entreprenören Bianca Ingrosso och Philippe Cohen gick skilda vägar. Trots det tuffa uppbrottet berättade Bianca att deras break-up gav henne möjligheten att hitta tillbaka till sig själv igen. Men fyra månader senare ångrade sig Philippe och de blev återigen ett par. Efter Biancas och Alices showcast i globen bevisade Philippe för alla hur mycket han älskade henne.

”Min jävla superkvinna!!! Aldrig någonsin har jag vart så stolt!! Du är den absolut mest talangfulla, drivna och vackraste människan jag någonsin träffat i hela mitt liv! Det går inte en enda dag då jag slutar att imponeras av dig och din passion för allt du gör och åstadkommer! (…) Du är min ”mami”, min ”älskling”, min ”Ankie” och kvinna i mitt liv och inte en enda dag är en dag då jag inte blir kär i dig på nytt. Jag älskar dig ANKIE”, hyllade han henne då på Instagram.

”Känner mig jättelycklig”

Men i somras började fansen ana att allting inte stod rätt till. Paret hade nämligen slutat följa varandra på Instagram och ingen av dem syntes i varandras kanaler. I en ny intervju med Aftonbladet får Bianca frågan om hon är singel, varpå hon svarar:

– Nej. Men det är komplicerat. Jag har bestämt mig för att inte prata om det, säger hon och fortsätter:

– Det är bara det att allt är lite upp och ner. Jag vet inte om det kommer lösas, men jag hoppas det.

Och nu tänker alla: visst är det Philippe som hon syftar på? Men det vill hon inte svara på.

– Jag är glad och känner mig jättelycklig, säger hon.

Läs mer:

Bianca om svåra tiden: ”Aldrig skämts så mycket i hela mitt liv”

Bianca Ingrosso om kvinnlig onani: ”Varför ska det vara tabu”?

Test: Välj en outfit och få reda på vem du är av Alice & Bianca

Foto: TT