Beyoncé släpper musiken från Lemonade på alla streamingtjänster

Nu behöver du inte längre vara Tidal-medlem för att kunna lyssna på tokhyllade Lemonade – tack Beyoncé!

Det har varit en alldeles utomordentlig påsk för alla Beyoncé-fans. I förra veckan kom dokumentären Homecoming: A Film by Beyoncé ut på Netflix och i samma veva släpptes också liveplattan Homecoming från artistens Coachella-konsert 2018.

Men vi hann knappt sätta tänderna i påskäggen innan Beyoncé välsignade oss med ännu en överraskning. I helgen avslöjades nämligen att samtliga spår från Lemonade skulle läggas upp på nätet, ett studioalbum från 2016 som tidigare bara varit tillgängligt på streamingtjänsten Tidal.

Det visuella albumet, som gästas av bland andra Jack White, Kendrick Lamar och The Weeknd, uppmärksammades stort vid releasen och toppade snabbt Billboard-listan. Totalt vann det fyra Primetime Emmy Awards och blev också årets bäst säljande album med över 2,5 miljoner sålda exemplar.

I musikfilmen fick fansen följa med på en resa som delats upp i 11 kapitel; Intuition, Denial, Anger, Apathy, Emptiness, Accountability, Reformation, Forgiveness, Resurrection, Hope, och Redemption.

En rörlig bild på artisten Beyoncé från hennes visuella studioalbum Lemonade, som utkom 2016.

Dock blev vi streamare rätt snopna när det stod klart att låtarna bara fanns på Tidal, men nu har det alltså blivit ändring på det.

Spotify, Apple Music och Tidal – från och med den 23 april hittar du musiken från Lemonade på samtliga streamingtjänster!

Lyssna på Lemonade här nedan:

Läs mer:

Beyoncé ska vara med i nya versionen av Lejonkungen

Beyoncé har släppt nytt album – helt utan förvarning

Påsken är räddad – nu finns Beyoncé-dokumentären på Netflix

Foto: Beyoncé//Lemonade//Giphy