Benjamin Ingrosso

TT

Benjamin Ingrosso om kärlekslivet: "Så ser det ut just nu"

Hur går det med kärleken för Benjamin Ingrosso? Träffar han någon eller är han singel? I en ny intervju avslöjar stjärnan vem som är viktigast i hans liv just nu.
STOR INTERVJU MED BENJAMIN INGROSSO OM HJÄRTESORG, NY MUSIK OCH GUDDOTTERN
Slå på ljud

I Carina Bergfeldts nya talkshow på SVT intervjuar hon den högaktuella artisten Benjamin Ingrosso. Han har inte bara släppt ny musik utan kommer även lansera ett eget matlagningsprogram på TV4. Benjamin har minst sagt många bollar i luften. Men hur går det för honom med kärleken? Här är hans svar!

– Jag är lite av en romantiker. Jag är nog rädd för att börja träffa någon för man vill känna att man är trygg i sig själv först, så att man inte går in i en relation... nu typ, säger han och fortsätter:

– Jag skulle nog inte kunna klara av att ha en relation nu när det händer så mycket. Jag skulle behöva vara lite självisk.

Kärlekstips från statsministern

Statminister Stefan Löfven, som också gästade programmet, stöttade Benjamins val till hundra procent.

– Att vara själv kan vara bra. Jag bodde själv ett antal år innan jag träffade min fru Ulla. Och när jag tänker tillbaks så tror jag att det var nyttigt. Men not too long, skojade Stefan Löfven.

Förkrossad efter relationen med Linnea Widmark

Benjamin Ingrosso var tidigare ihop med influencern Linnea Widmark. Men för två år sedan tog relationen slut.

– Vi var tillsammans i sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin i Så mycket bättre.

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso
Karin Trönblom/TT

Benjamin som var förkrossad efter uppbrottet skrev flera låtar om deras relation. Men i programmet Så mycket bättre, berättade han att det var dags att gå vidare.

– Jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne, det blir bara jobbigt liksom.

Relaterade artiklar
Linnea Widmarks bild med pojkvännen – efter uppbrottet från Benjamin
Benjamin Ingrosso: Därför tog det slut mellan mig och Linnea Widmark