Benjamin Ingrosso om drömmen att bli en ung pappa

Benjamin Ingrosso om drömmen att bli en ung pappa

Trots att det går trögt på tjej-fronten drömmer Benjamin Ingrosso om att bli en ung pappa, helst innan 30 år!
Benjamin Ingrosso bjuder in till middag i nytt program
Slå på ljud

I höstas kunde tittarna charmas av Benjamin Ingrosso i TV4:s Så mycket bättre, där han inte bara gjorde succé med sina versioner av alla gamla hit-låtar, han berörde även många när han talade öppet om sorgen efter uppbrottet med ex-flickvännen Linnea Widmark. Det är ingen hemlis att många av Benjamin Ingrossos låtar handlar om relationen med ex-flickvännen. Men innan han lämnade programmet på Gotland slog han fast att han nu är färdig med att skriva låtar om henne.

Benjamin Ingrosso: Jag vill bli en ung farsa

Att sluta sjunga om uppbrottet är i alla fall ett steg framåt, vilket kanske nu öppnar upp för nya äventyr. Och i en ny intervju slår Benji fast att han inom en snar framtid i varje fall önskar sig ha träffat en ny partner. Och på frågan ”var är du när du är 30 år” svarar Benjamin Ingrosso:

– Då vill jag ha varit ute på en världsturné. Och så har jag kanske en tjej. Och barn. Vill jag ha barn? Jo, jag vill bli en ung farsa, säger Benjamin Ingrosso i Nöjesguiden.

Problemet – Benjamin vågar inte prata med tjejer

Idag är Benjamin Ingrosso 23 år gammal, vilket lämnar honom sju år till att skaffa sig en unge... Ett problem för honom är dock att han verkar vara aningen blyg när han träffar på damer.

– En annan sak är att jag har svårt att prata med tjejer. Jag är jätterädd för att prata med tjejer. Jag vet aldrig vad jag ska säga, fortsätter han i intervjun.

Benjamin som just nu är aktuell med sitt nya matprogram Benjamin’s, vill bara kunna slappna av och vara sig själv, vilket han tycker känns svårt när man dejtar.

– Jag är faktiskt rädd för att dejta. Det är kanske för att jag tror att folk har en bild av mig som jag måste leva upp till. Man måste alltid prestera på en dejt. Nu har jag spelat in mitt program och gjort musik hela vintern. När jag kommer hem då vill jag lägga mig i soffan och bara vara Benjamin. Jag hinner inte fokusera så mycket på att dejta.

Benjamins nya matprogram

TV4:s Benjamin’s har premiär måndagen den 22 februari och då får tittarna se Zara Larsson laga pizza.

– Jag är så otroligt stolt över att få komma med ett program som framhäver mina största intressen – musik och mat, tillsammans med vänner och idoler. Alla får komma och vara sig själva och prata om vad som helst utan måsten eller manus. I dessa tider känns det extra kul att få bjuda på ett program där folk kan bli inspirerade av att unna sig god mat och dryck i hemmen, tillsammans med goda skratt och härlig musik, säger Benjamin Ingrosso i ett pressmeddelande.

Foto: TV4

Relaterade artiklar
Bara ett benjamin ingrosso-fan kan få alla rätt på det här quizet
Linnea Widmarks bild med pojkvännen – efter uppbrottet från Benjamin