vem-ar-Ben-Riverdale

Vem är egentligen Ben i Riverdale? Allt vi vet just nu!

I det senaste avsnittet av Riverdale fick vi återigen se en karaktär vi sett tidigare nämligen Ben, men vem är han egentligen?

Riverdale älskar att ge oss små ledtrådar kring vad som händer i serien. Bland annat har Lili Reinhart avslöjat att Bettys hästsvans faktiskt har ett dolt budskap.

Läs mer: Det finns ett hemligt budskap bakom Bettys hästsvans i Riverdale

I det senaste avsnittet av Riverdale (avsnitt 12) fick vi se när Betty stöter på Ben hemma hos sig.

BEn

Känner du igen Ben? Det är inte konstigt för vi har sett honom två gånger tidigare.

Första gången vi såg Ben var i den första säsongen avsnitt 4. Då jobbade han på Drive in-bion och är med i en kort scen tillsammans med Kevin.

Den andra gången vi fick se Ben var i säsong 2 avsnitt 1 där vi fick se honom kyssa Miss Grundy (läraren som Archie hade ihop det med tidigare).

Nu fick vi alltså se honom för tredje gången vilket fått många att undra – vem är Ben? Det finns inget tydligt svar på frågan men eftersom vi fått se honom så många gånger kan vi bara anta att han är viktig för serien.

Jobbar Ben för Black Hood? Är Ben Chics pojkvän? Är Ben black Hood? Jobbar Ben och Chic med något tillsammans? Frågorna är många. Se vårt senaste avsnitt av Riverdale Recap där vi diskuterar allt detta och tar upp vad vi tror här nedan!

Varje fredag släpper vi ett nytt avsnitt av Riverdale Recap där vi diskuterar allt som hände i det senaste avsnittet samt tar upp nya teorier. Missa inte det!

Läs mer:
Test: Välj en outfit och få reda på vem du är i Riverdale
Riverdale kommer ha ett musikalavsnitt – och Cheryl spelar huvudrollen
Är Chic verkligen Bettys bror i Riverdale? Läs teorin här!

Foto: The CW