Ben-Charles-Riverdale

Galna teorin: Vi har redan träffat riktiga Charles i Riverdale

Bettys riktiga bror Charles sägs vara död, men enligt den här teorin så lever han och vi har redan träffat honom flera gånger.

I de senaste avsnitten av Riverdale är det många som ifrågasatt om Chic verkligen är Bettys riktiga bror och nu har vi äntligen fått veta sanningen.

Efter att Betty och Jughead fått tag i en bild på Bettys bror Charles kunde de tydligt se att det inte var Chic på bilden. Efter att de konfronterat honom berättade Chic att han inte är hennes bror men att han kände honom. Han säger också att Charles är död.

Läs mer: Se den bortklippta scenen som aldrig visades i Riverdale

Den stora frågan är dock om Charles verkligen är död? Riverdale älskar att slänga in twistar och om Charles lever skulle det inte förvåna oss.

När Betty konfronterar Chic om att han skulle ha dödat Charles så säger Chic att de slogs men han säger aldrig att han dödade honom. När Jughead och Betty pratar med grannen, som bodde bredvid Chic och Charles, säger hon att hon såg massa blod men hon sa aldrig något om en kropp.

Läs mer: Riverdale säsong 3 – allt du behöver veta

Chansen är alltså ganska stor att Charles lever och det finns också en chans att han kanske jobbar tillsammans med Chic, något vi diskuterade i senaste avsnittet av Riverdale Recap.

En annan teori som kommit upp om Charles är att vi eventuellt redan har träffat honom. Användaren Claraofjall på Youtube tror nämligen att Charles är Ben.

FRIDA har tidigare skrivit om att vi tre gånger under seriens gång fått träffa Ben. Han jobbade på bion, var ihop med Miss Grundy innan hon dog och var hemma hos Betty med Chic. Skulle Ben kunna vara Charles? Det är möjligt.

Det kanske är därför vi fått se honom så många gånger då han hela tiden hållit sig nära familjen Cooper för att se vad de gör. Kanske Charles dessutom är Black Hood, som vill hämnas på alla för att han inte fick det liv han borde ha fått.

Hör mer om våra tankar kring senaste avsnittet här under:

Läs mer:
Riverdale-skaparen avslöjar: Så slutar säsong 2 av Riverdale
Nya fan-teorin om Riverdale kommer få dig att se serien på ett helt annat sätt
Vem är egentligen Ben i Riverdale? Allt vi vet just nu!

Foto: The CW