BELLA HADIDS NYA TRENDIGA FRISYR – SE DEN HÄR

BELLA HADIDS NYA TRENDIGA FRISYR – SE DEN HÄR

Nyligen postade Bella Hadid en bild på sin nya frisyr – och både kändiskollegor och fans hyllar förändringen. Spana in den här!
Kändisarna i trendiga chunky highlights från 90-talet
Slå på ljud

De senaste dagarna har Bella Hadid teasat sina Instagramföljare med glimtar av sin nya frisyr – och nu, äntligen, har hon postat en bild som visar upp hela looken. Från ett neutralt mörkbrunt svall till en mer uppseendeväckande look med orangefärgade breda slingor i luggen.

Frisyren, som minst sagt för tankarna till 90-talet, hyllas av både kollegor i Hollywood och fans runt om i världen.

Wow. You are a whole vibe”, har Hailey Bieber kommenterat under bilden tillsammans med en emoji föreställande en eldsflamma.

Super hero vibes”, skriver Bella Hadids halvsyster Alana Hadid.

You are so hot”, kommenterar influencern och make up-artisten James Charles.

Bilden, som publicerades i söndagskväll, har i skrivande stund gillats av drygt en och en halv miljon användare. Därtill har den fått drygt 5 600 kommentarer.

Flera andra kändisar har hakat på trenden

Den nostalgiska frisyren med breda och framträdande slingorna har synts på flera kändisar den senaste tiden, däribland Jennifer Lopez, Beyoncé och Dua Lipa.

– Precis som med smink kan håret hjälpa en att uttrycka sig och visa sin personlighet. Jag älskar att människor har börjat våga mer när det kommer till hår, säger kändisfrisören Sally Hershberger i en intervju med Nylon.

– Den senaste tiden har vi omfamnat många unika looks och trender. Faktum är att vi visar upp vår känsla för stil på fler sätt än någonsin tidigare, fortsätter hon och tillägger att det är extra roligt att de mer vågade hårtrenderna inte bara anammas av kändisar längre.

Foto: TT

LÄS MER:

Gigi Hadids nya frisyr imponerar på fansen – se den här

Kylie Jenners oväntade hårförändring för tankarna till 80-talet

Hailey Biebers frisör om produkterna hon inte kan vara utan