Bella Hadid avföljde Selena Gomez efter kyssen med The Weeknd

Bella Hadid avföljde Selena Gomez efter kyssen med The Weeknd

Selena Gomez verkar äntligen ha hittat kärleken. Men den enas lycka, den andras fall. Modellen Bella Hadid verkar allt annat än glad åt den nya kärleken..

Bilder på Selena Gomez och Abel Makkonen Tesfaye ”The Weeknd” i mys-mode chockade mängder av fans igår kväll. Efter ett tre timmar långt restaurangbesök åkte de tillsammans hem till Selenas hus, uppger fotografer på plats.

Något som The Weeknd-sångarens ex, modellen Bella Hadid, inte uppskattade. För två månader sedan gick artisten och modellen skilda vägar efter att ha varit ett par i två år och Bella verkar inte riktigt ha kommit över sitt ex.

Läs också: Selena Gomez dejtar The Weeknd

Uppmärksamma fans märkte snabbt att Bella Hadid, som tidigare följt Selena Gomez på Instagram, nu tryckte på ”avfölj”, kort efter att bilderna på Selena och hennes ex-pojkvän bombaderat internet.

I och med att Selena är med i samma squad som Bellas syster Gigi Hadid finns dock risken att de stöter in i varandra då och då i framtiden.

Såhär såg det ut när Selena och The Weeknd mös utanför en restaurang i Santa Monica här om dagen.

10.5360017gv

Redan 2015 sågs Selena Gomez och artisten The Weeknd ihop då de båda uppträdde på Victorias secret fashion show. Kan kärlek ha uppstått redan här?

Läs mer:
Selena Gomez är tillbaka! – se hennes känslosamma tal
OMG! Selena Gomez släpper ny musik nästa år
Selena Gomez är tillbaka! – se hennes känslosamma tal

Foto: IBL, Instagram