Stiles

Bekräftat: Dylan O´Brien kommer inte synas så mycket i Teen Wolf säsong 6

Att det är just Stiles som blir bortförd av The Ghost riders har en anledning. Inspelningen av säsong sex krockade med en filminspelning.

Dylan O’Briens olycka tidigare i våras skapade många frågetecken till om han skulle medverka i Teen Wolfs sista säsong med start i USA i november. I augusti släpptes de första bilderna från den kommande säsongen och alla var glada över att se Dylans bekanta ansikte.

Se bilderna här: Första bilderna på Dylan O’Brien från Teen Wolf säsong 6

Men det verkar dock som att hans ansikte inte kommer att synas så mycket som vi hoppas. Inspelningen av säsong sex och Dylans olycka krockade nämligen med en filminspelning.

– När vi visste att han skulle göra filmen och hans schema skulle vara intill omöjligt kom jag på idén om hur vi skulle lösa det hela. Olyckan var en annan grej, den var svår att komma omkring. Tack Gud för att han mår bättre nu. Det är betydligt mycket mer viktigt än serien, säger producenten Jeff Davis till FRIDA.

Lösningen stavas: Stiles blir bortförd av The Ghost riders vilket betyder att serien förmodligen handlar mer om att de andra ska försöka komma ihåg honom. Jeff kom på idén efter att han fick veta att Dylan inte kommer att kunna vara med på inspelningen lika ofta som de andra.

– Det här var ett sätt att få med Stiles i showen och för att säga hej då till serien, säger Jeff.

Läs mer om Teen Wolf här:
Stydia-barn och kärleksdrama i sista säsong av Teen Wolf
Spana in bilderna från Teen Wolf säsong 6
FRIDA har träffat skådisarna från Teen Wolf, se allt här!

Foto: MTV