Se skådespelarna i Stranger Things återförenas

Bakom kulisserna på Stranger Things 4 – här återförenas casten

Har du också abstinens efter gänget i Stranger Things? Då har vi en liten godbit just för dig. Ett känslosamt klipp där hela casten återförenas.

För ett par veckor sedan släppte Netflix en teaser för Stranger Things 4 som visade att polischefen Jim Hopper (David Harbour) överlevt explosionen som rundade av säsong tre och nu sitter fängslad i ett arbetsläger i ryska Sibirien. Förstås en glädjande nyhet för alla fans.

Stranger Things 4 – här återförenas skådespelarna

Och nu bjuder skaparna av serien på ytterligare en sneakpeak från den kommande säsongen där de låter oss kika in bakom kulisserna under en manusläsning med casten. I det känslosamma klippet ser vi de älskade karaktärerna Hopper, Joyce, Lucas, Robin, Jonathan, Nancy, Dustin, Mike, Eleven, Karen Wheeler och Max återförenas. Och visst verkar de ha längtat lika mycket som vi?

Det vet vi om Stranger Things 4

Den fjärde säsongen kommer att utspela sig långt ifrån Hawkins. Joyce, Will, Jonathan och Eleven har flyttat, Eleven har förlorat sina krafter och Hopper är vid liv.

”Det är dock inte bara positiva nyheter för vår ’amerikan’; han är nämligen fängslad långt hemifrån i den snöiga ödemarken på halvön Kamtjatka – där han kommer att möta såväl mänskliga som andra faror. Samtidigt, hemma i staterna, börjar ny skräck att bubbla upp till ytan. Skräck som sedan länge är begravd, och som knyter samman allting.” skrev seriens skapare Matt och Ross Duffer i ett uttalande som släpptes tillsammans med teasern.

Enligt bröderna kommer säsong fyra att bli den mest skrämmande hittills.

Exakt när säsongen har premiär är ännu oklart. Inspelningarna drog igång i januari och förväntas pågå till åtminstone augusti. Vilket gör att säsongsstarten av Stranger Things 4 troligen ligger i början av 2021.

Foto: Netflix

LÄS MER:

14 saker du inte visste om Stranger Things

Stranger things-stjärnans oväntade karriärsplan – byter bana

Netflix lanserar ny funktion med topplistor – nu släpps den i Sverige