bandet back-sync

Backstreet Boys och Nsync slås ihop – här är nya Back-Sync

De rivaliserande pojkbanden från tidigt 00-tal gör gemensam sak och bildar nya supergruppen. Så här låter det när Backstreet Boys och Nsync blir Back-Sync!
1:23

Efter reklamen: Backstreet Boys nu och då

(1:23)

För tjugo år sedan gällde det att välja sida, var du ett fan av Backstreet Boys eller Nsync? De två pojkbanden slogs om listettor och flickhjärtan. Nu har medlemmar från båda grupperna gått samman för att göra det oväntade – bilda en ny supergrupp.

Uppträdde på välgörenhetsevent för Pride

Det var under ett Pride-event i Los Angeles som gruppen Back-Sync i dagarna gjorde sin debut. AJ McLean och Nick Carter från Backstreet Boys delade nu scenen med Joey Fatone och Lance Bass från Nsync.

– Det är spännande att låta oss fyra dumskallar göra någonting ihop, som du aldrig har sett förut, säger Joey Fatone till Variety.

– BSB-fans är väldigt lojala, så vi känner ”Vi fattar – vissa gillade det ena bandet eller det andra på den tiden, men nu är det okej att gilla båda”. Bättre sent än aldrig, eller hur?, säger Nick Carter till samma tidning.

I en video på Tiktok säger AJ McLean:

– Vårt första uppträdande av förhoppningsvis många fler.

Tidigare sammanslagningar av pojkband

Back-Sync är inte första sammanslagningen som medlemmar ur Backstreet Boys är med och bildar. År 2011 släppte de ett album tillsammans med New Kids On The Block med hitlåtar från varje grupp, en megamix och två nya låtar där de sjöng tillsammans, All in My Head och Don't Turn Out the Lights. Albumet resulterade även i en gemensam världsturné samma år.

På samma tema har medlemmar ur Boyzone, Five, Another Level och Phats & Small tidigare gått samman och bildat Boyz on Block. Och när grupperna Busted och McFly slog sig samman resulterade det i bandet McBusted.

Så låter Back-Sync

Så hur låter då ett superboyband? Under gruppen Back-Syncs första show framförde de hits från både Backstreet Boys och Nsyncs stora repetoarer så som Bye Bye Bye (Nsync) och I Want It That Way (Backstreet Boys).

Här nedan finns ett klipp som Nick Carter postat på Youtube från en av gruppens repetitioner.

Källa: People

Foto: TT

Relaterade artiklar

Bianca Ingrosso sjunger in sommaren – hör hennes okända sångröst

50 filmer alla bör se minst (!) en gång i livet