Avslöjat: Hiram kommer inte vara den enda skurken i Riverdale säsong 3

Avslöjat: Hiram kommer inte vara den enda skurken i Riverdale säsong 3

Vi längtar redan efter Riverdale säsong 3 – och nu har seriens skapare Roberto Aguirre-Sacasa börjat teasa oss om vad som kommer hända.

Den andra säsongen av Riverdale slutade med att Archie skulle väljas till elevrådsordförande. Mitt under ceremonin kommer poliser in och häktar honom, misstänkt för ett mord (som vi som tittare redan nu vet att han inte har begått). I bakgrunden såg vi Hiram och det krävdes inte mycket för att lägga ihop att det var Hirams sätt att hämnas för att Archie hade svikit honom. Vi lämnades ovetandes med vad som nu kommer hända med Archie.

Säsong 2 innehöll många överraskningar och vi kan förvänta oss att även Riverdale säsong 3 kommer fortsätta i samma spår. Seriens skapare, Roberto Aguirre-Sacasa, avslöjar nu att vi med största sannolikhet kommer få möta skurkar som till och med är värre än Hiram, nu när Black Hood (eller i alla fall en av dem som tagit på sig masken) sitter bakom lås och bom.

Det är i en intervju med TV Guide som Roberto Aguirre-Sacasa berättar att Hiram kanske inte är den enda skurken med onda planer i säsong 3.

– Hiram är verkligen, verkligen, verkligen en av våra stora skurkar. Riverdale är en liten stad, men en stor plats.

Det sista citatet går att tolka som att han menar att även om Riverdale är en småstad så finns det gott om plats för skurkar och onda personer, så som Black Hood, Hiram och Chic som alla har bidragit med en hel del drama.

Roberto Aguirre-Sacasa bekräftade däremot inga andra detaljer om vad vi kan förvänta oss i säsong 3. I en tidigare intervju har han däremot gett oss en ledtråd. Han tipsar oss om att se om avsnitt 7 i säsong 2 för att få ledtrådar om vad som kommer hända i nästa säsong.

Riverdale säsong har premiär 11 oktober.

Läs mer!
Riverdale säsong 3: premiärdatum, skådespelare, trailers – allt du behöver veta
22 moments i Riverdale som vi aldrig glömmer
Test: Är du en Riverdale-expert?

Källa: Teen Vogue

Foto: The CW