letterboards-tips

Åtta trendiga bokstavstavlor som passar perfekt i ditt rum

Bokstavstavla, eller letterboards, är tavlorna där du har lösa bokstäver och själv kan välja vad som ska stå på. Oavsett om det är fina qoutes, härliga skämt eller något annat som gör din Instagram-bild lite mer personlig.

Inredningstrenderna hösten 2018 är bland annat jordnära toner, keramik och möstermix – men det finns ytterligare en trend som blossar upp just nu, som inkluderar både sociala medier och inredning.

Det handlar om letterboards, eller bokstavstavlor, som syns mer och mer i sociala medier. Vi har samlat åtta olika varianter, allt från lyx till budget. Scrolla ner och inspireras!

Svart bokstavstavla från Mio

1. Den här tavlan är i svart filttyg och ger ett mjukare intryck. Den är 30×40 centimeter och 166 vita bokstäver medföljer. Bokstavstavla från Mio (reklamlänk från Apprl).

2.Vill du hellre ha en letterboard med guldbokstäver? Då är det här budgetalternativet något för dig. Bokstavstavla från Form Living (reklamlänk från Apprl).

Bokstavstavla med färgade bokstäver

3.  En annorlunda letterboard med färgade bokstäver i gult och vitt. 350 bokstäver följer med och tavlan är 30×21 centimeter. Bokstavstavla från Paladone (reklamlänk från Apprl).

Letterboard med vit ram

4. Letterboard med vit ram och filttyg. Storleken är 45×30 centimeter och 300 bokstäver medföljer. Bokstavstavla från Talking tables (reklamlänk från Apprl).

Rosa letterboard

5. Den här rosa varianten är stor som ett A3-papper och rymmer mycket text. Bokstavstavla från Royaldesign.

Grön letterboard

6. En lyxigare variant gjord av stål. Denna är grön och du får mer hela 424 stycken bokstäver, siffror och symboler. Bokstavstavla från Åhlens.

Svartvit letterboard

7. Större letterboard med vita bokstäver, du får med 286 bokstäver. Bokstavstavla från Åhlens.

Skrivstil bokstäver letterboard

8. Här kan du köpa ett paket med 17 bokstäver i skrivstil till din letterboard, Bokstavstavla från Åhlens.

Läs mer:
12 färgglada inredningsdetaljer som piffar upp ditt rum
15 inredningsdetaljer i trendfärgen rosa
Så städar du ditt rum på tio minuter

Foto: IBL