Tv-serierpar som inte borde dejta

8 teveserie-par som aldrig borde ha blivit ihop

Bara för att man är ett par och tycker om varandra betyder det inte att man är bra för varandra. Här är åtta tvserie-par som aldrig borde ha blivit ihop.

Aria och Ezra (Pretty little liars)

Även om Aria och Ezras förhållande är något som är genomgående och många gånger väldigt fint i Pretty little liars så borde de från början inte ha blivit ihop. Ezra var faktiskt Arias lärare och hon var en tonåring. De kunde ha väntat tills hon åtminstone gått ut skolan.

Veronica och Archie (Riverdale)

Varchie är numera en grej i Riverdale och även om det kan verka som de tycker om varandra så köper vi det inte riktigt. Deras förhållande handlar mer om deras föräldrar, politik och makt än vad det gör om dem själva. Känns som de mer är tillsammans för dramat än för kärleken.

Läs allt om Netflix-serien Riverdale här!

Clary och Simon (Shadowhunters)

Enda sedan Shadowhunters startade har det inte funnits en tvekan om att Clary och Jace hör ihop, därför blev nog många chockade när hon helt plötsligt blev ihop med sin bästa vän Simon. De borde dock aldrig ha varit ett par då Clary bara var med Simon för att komma över Jace, och det gick ju som det gick.

Paige och Jake (Famous in Love)

I andra säsongen av Famous in love får vi veta att Paige valde Jake, en kille som under första säsongen verkade supersnäll men som i andra säsongen visade sig vara en egoist. Under hela andra säsongen brydde han sig bara om sig själv och allt som gick fel ansåg han var Paiges fel, även om hon bara försökte hjälpa. Ett exempel på ett riktigt dåligt förhållande som lyckligtvis tog slut.

Blair och Dan (Gossip Girl)

Oväntade par är ju något som dyker upp i de flesta serier och så även i Gossip Girl. Ingen tänkte nog att Blair och Dan skulle börja dejta särskilt inte eftersom de mer eller mindre hatade varandra hela tiden. De hade absolut mycket gemensamt men det var också det enda. Deras förhållande kändes (som många andra förhållanden) bara som hämnd mot dem de egentligen var kära i samt ett sätt för skaparna bakom serien att se till att det hände något nytt.

Blaine och Karofsky (Glee)

I Glee var mångas favoritpar Kurt och Blaine, och därför blev nog många förvånade när de gjorde slut och Blaine istället började dejta Karofsky. Killen som mobbat Kurt för att han var gay men som senare själv kom ut. Även om Karofsky var en annan person vid det här tillfället så var deras förhållande helt orimligt och kändes återigen bara som en grej de kastat in för att röra till allt.

Spencer och Caleb (Pretty little liars)

En av de största chockerna i Pretty little liars var definitiv när Spencer och Caleb fick ihop det. För det första var det konstigt eftersom de inte berättade om förhållandet för personerna som skulle vara deras bästa vänner samt ex (Hanna och Toby) utan istället undanhöll det. Där har vi ett första tecken på att det inte var rätt, sen såg ju alla att deras förhållande bara var för att komma över Hanna och Toby, och återigen, det gick ju som det gick.

Alex och Piper (Orange is the new black)

Det må ha börjat som kärlek men det slutar bara i bråk. Det är aldrig ett bra förhållande när det hela tiden går ut på att såra varandra och sätta dit varandra. Särskilt när det går så långt som till fängelse.


Läs mer:
Här är alla tv-serier som får en ny säsong – och de som inte förnyas
Quiz: Vilket par är från vilken tv-serie?
Se trailern till Shay Mitchells nya tv-serie (som är mycket läskigare än vi trodde)

Foto: The CW, Netflix