saker-som-hander-i-tvserier

Åtta saker som alltid händer i tv-serier (men aldrig i verkligheten)

Vi älskar att drömma oss bort i tv-serier men många saker skulle aldrig hända i verkligheten. Eller vad sägs om att bli kär i en vampyr eller att alltid ha högklackat i skolan?

1. Alltid uppklädda i skolan

När vi själva bara vill slänga på oss ett par mjukisbyxor ser det alltid ut som de i tv-serierna ska gå på gala när de bara är i skolan. Högklackat och klänning känns inte så lockande i skolkorridorerna.

2. Många i din närhet kommer att dö

Med största sannolikhet lär du slippa uppleva att dina kompisar eller familjemedlemmar dör eller blir mördade. Är du däremot en karaktär i en tv-serie så får du räkna med att mista flera personer under seriens gång.

3. Blir tillsammans med någon som inte är människa

Du har förmodligen aldrig reflekterat över vad för varelse din partner eller crush är eftersom det är ganska självklart att hen är en människa. I tv-serier är det däremot inte omöjligt att få känslor för en varulv eller vampyr.

4. Din BFF kommer stjäla din pojkvän

Det här kan visserligen även hända i verkligheten men är betydligt mer vanligt i tv-serier. Har du en bästa vän och en partner så kommer de med största sannolikhet hooka med varandra – och du kommer dessutom komma över det ganska så snabbt.

5. Föräldrarna bryr sig inte

Visst, det finns föräldrar som inte är så omhändertagande även IRL men i tv-serierna är de väldigt frånvarande. De ringer aldrig och kollar när deras barn kommer hem eller vad de har för sig överhuvudtaget.

6. Du och dina kompisar försöker lösa ett mord

Om du bor i en stad där det sker ett mord gissar vi att du kommer vilja veta vem mördaren är, men inte att du ska ta reda på det själv. Annat är det i tv-serier där karaktärerna alltid ska vara med och lösa mordet.

7. Du upptäcker att du har övernaturliga krafter

Har du alltid känt dig annorlunda? Har du kunnat göra saker som ingen annan kan? Kanske kan det vara så att du har övernaturliga krafter som du upptäcker. Ja, i alla fall om du är en karaktär i en tv-serier.

8. Ni har sjukt bra sex hela tiden

Par i tv-serier har sex och båda ser ut att tycka att det är fantastiskt från första stund. Aldrig någonsin behöver de diskutera vad de gillar i sängen, för de vet den andra automatiskt från början. I verkligheten är det både betydligt stelare, svettigare och mer oromantiskt.

Läs mer!
Sju orealistiska bilder av dejting – som tv-serierna visar
21 tv-serier du kan se på Netflix redan ikväll
15 filmer vi önskar kunde bli TV-serier