Tjejer ansiktsmask

8 saker du kan göra när det är fredagskväll

Dags för helg men inga planer? Här är åtta förslag på vad du kan hitta på ikväll!

Frida TV: 31 saker att göra när du har tråkigt


1. Ta kontakt med din crush

Vet du att din crush inte heller har några planer ikväll? Då är det dags att ta initiativet till att börja skriva utan att ni blir störda av andra. Det räcker med att du skickar en snap eller DM och skriver ”Hej! Vad gör du ikväll?” så har du satt igång konversationen.

2. Se ikapp alla Youtube-videos

Prenumererar du på massa Youtube-kanaler men har svårt att hinna med att se alla videos? Lägg fredagskvällen på att titta igenom alla du missat!

3. Prova kläder

Passa på att rensa din garderob! Ta ut alla plagg och testa dem, kanske hittar du nya kombinationer som passar ihop eller så kan du göra dig av med kläder du inte använder längre.

4. Häng med dina syskon

Det kanske inte låter som det roligaste du kan göra men dina småsyskon kommer verkligen uppskatta om du tillbringar tid tillsammans med dem. Bjud in dem i ditt rum och ha en syskonkväll utan föräldrar. Kolla på ditt syskons favoritfilm och ät massa gott till!

5. Laga en lyxig middag

Även om du inte älskar att stå i köket kan det vara kul att laga mat när du har lagt ner lite extra tid på den. Det är svårt att hinna med i veckorna så en fredagskväll passar superbra för det.

6. Hemma-SPA

Lägg kvällens timmar på att ta hand om dig själv! Gör pedikyr, måla naglarna, färga ögonbrynen och lägg en ansiktsmask. Dags att hitta lugnet efter en stressig vecka!

7. Fangirla

Varför inte ägna kvällen åt din stora idol? Titta på klipp från olika spelningar, roliga intervjuer och när hen går på röda mattan.

8. Läs noveller

Gillar du inte böcker? Det behöver inte betyda att du inte gillar kortare noveller. På Wattpad kan du läsa fanfiction, kärleksberättelser och massa noveller som riktar sig till tonåringar.

Läs mer!

13 gratis saker du och din BFF måste göra i sommar

Sex saker du kan göra för att maxa helgen

44 saker att göra istället för att vänta på att din crush ska svara

Foto: IBL