Noah-Centineo-fakta-to-all-the-boys-ive-loved

Åtta saker du inte visste om Noah Centineo från filmen To All The Boys I've Loved Before

Netflix-filmen To All The Boys I’ve Loved Before har snabbt blivit en storfavorit och Noah Centineo som spelar Peter Kavinsky är mångas nya crush. Här är åtta saker du inte visste om honom.

Filmen To All The Boys I’ve Loved Before är baserad på en bok med samma namn. Den handlar om high school-eleven Lara Jean som skrivit kärleksbrev till alla killar hon haft en crush på, hon har dock aldrig skickat iväg dem. Plötsligt inser hon att någon skickat iväg alla breven och killarna vet nu om att hon tycker om dem, vilket blir minst sagt problematiskt.

En av huvudrollerna i filmen har Noah Centineo som spelar Peter Kavinsky. Här är åtta saker du inte visste om honom.

1. Fakta

Noah är född i Miami, Florida, men när han var 16 år gammal så flyttade han till Los Angeles för att satsa på sin skådespelarkarriär. Han är född den 9 maj 1996 och är 183 cm lång.

https://www.instagram.com/p/BmRVQbMhCPq/?hl=sv&taken-by=ncentineo

2. Nya följare

Efter att To All The Boys I’ve Loved Before haft premiär så fick Noah en miljon följare under 24 timmar.

3. Han är en romantiker

För Buzzfeed berättar Noah om en dejt som hade fixade för en tjej.

– Det var när jag bodde på W. The W Hotel har en riktig cool takterass. Hon kom över sent på eftermiddagen, vid solnedgången, så jag sa ”ta med en bok”. Sen bytte vi böcker och läste i tre timmar, berättar Noah för Buzzfeed.

4. Disney channel-stjärna

Känner du igen Noah? Det är inte så konstigt. Han har nämligen haft flera mindre roller i disney channel-filmer och serier. Han har bland annat varit med i Austin & Ally, Shake It Up, och Jessie.

https://www.instagram.com/p/Bg1nwpuhOXX/?hl=sv&taken-by=ncentineo

5. Ny Netflix-film

Noah är också med i den nya Netflix-filmen Sierra Burgess is a Loser. Där vi också kommer att få se Shannon Purser, som många känner igen som Ethel i Riverdale.

6. Camila Cabello

Noah har inte bara varit med i filmer och serier utan han var även med i Camila Cabellos musikvideo till låten Havanna. Noah spelar killen som Camila är intresserad av.

7. Lana Condor dissade honom när de sågs första gången

För Vulture berättade Noah att när han skulle provspela för rollen som Noah första gången så var det bara han och Lana Condor (som spelar Lara Jean) i väntrummet. Noah hade då frågat om hon ville öva repliker med honom men hon hade direkt sagt nej.

https://www.instagram.com/p/BmlQmmLB0-s/?hl=sv&taken-by=ncentineo

8. Sociala medier

Noah är väldigt aktiv i sociala medier och på Instagram heter han @ncentioneo och på Snapchat heter han @noahcent. I sina sociala kanaler tycker han om att ta upp ämnen han brinner för och vill använda sina plattformar för att förändra världen.

https://www.instagram.com/p/BnAU3ExBb5u/?hl=sv&taken-by=ncentineo

Läs mer:
Här är Netflixs nya kärleksfilmer – som du inte får missa
Vanessa Hudgens spelar huvudrollen i Netflix nya julfilm – om en prinsessa
9 Netflix-filmer och serier att kolla för dig som saknar din crush eller BFF

Foto: IBL, Netflix