ny-borgmastare-riverdale

Åtta personer som kan bli nya borgmästaren i Riverdale

Varning för spoilers! I det senaste avsnittet av Riverdale så sa borgmästaren upp sig, vilket betyder att de behöver en ny. Här är åtta personer som skulle kunna bli den nya chefen i stan!

Läs mer: Därför har Riverdale en månads uppehåll


Hermonie Lodge

I senaste avsnittet av Riverdale fick vi veta lite mer om Hermonie än vi vetat innan. Att hon egentligen är hjärnan bakom allt är minst sagt spännande. Kanske blir hon den nya borgmästaren? Om The Lodges vill få igenom sina planer så behöver de ha en borgmästare som gör som de vill och då skulle hon själv passa perfekt.


Hiram Lodge

Även Hiram skulle kunna bli den nya borgmästaren i Riverdale. För att fortsätta med sina planer att hålla det hemligt att Hermonie är the big boss så vore det ganska klart att Hiram är den som är ute efter platsen.


Sheriff Keller

När Sheriff Keller får reda på att Sierra förlorat sitt jobb som borgmästare på grund av deras affär kommer han antagligen vilja ställa allt till rätta. Kanske genom att ta rollen som borgmästare själv? Han känner staden och folket litar på honom. En ganska perfekt kandidat!


Alice Cooper

Det är ingen nyhet att Alice Cooper tycker om att styra och ställa. Hon skulle därför älska att vara borgmästare i Riverdale. Hon kan dessutom allt om staden och är en person som folk respekterar. Frågan är bara om hon kan byta sida, gå från att vara journalisten som bevakar de med makt till att bli dem med makt?


FP Jones

Det kanske är dags för en förändring i Riverdale och då kanske det behövs en oväntad ny borgmästare. Om Southside och resten av staden dessutom ska komma överens kanske det behövs någon som kan få dem att enas och FP skulle kunna vara den personen. Han har ju dessutom varit ledare för Serpents i flera år så han har erfarenhet.


Fred Andrews

Den kanske absolut bästa kandidaten är nog ändå Fred Andrews. Han är neutral, ärlig och rättvis. Hela staden tycker om honom och han är vän med både Southside-gänget samt resten av staden. Det kan också vara så att The Lodges stöttar honom då de tror att han kommer ställa sig på deras sida.


Penelope Blossom

Cheryls mamma Penelope är också en kandidat till att bli borgmästare men skulle nog vara ett oväntat val. Penelope tycker om att skapa drama och det känns som att hon skulle kunna överraska alla samt lura systemet så att hon blir borgmästare.


Chic Cooper

Han kanske känns lite ung men hade det inte varit lite kul om Chic helt plötsligt skulle bli borgmästare? Det är nog antagligen inte hans plan men man vet aldrig i Riverdale.

Läs mer:
Nu kan du besöka dinern i Riverdale – här ligger den
Kärleksdrama på hög nivå – i nästa avsnitt av Riverdale
I vilken tidsperiod utspelar sig Riverdale? Här är svaret!

Foto: THE CW