Åtta nya saker vi vet om Riverdale säsong 2 redan nu

Åtta nya saker vi vet om Riverdale säsong 2 redan nu

Snart börjar Riverdale säsong 2 och vi kan inte vänta på att den ska ha premiär. Här är några (stora) saker som redan nu har avslöjats om nästa säsong.

1. Archies mörka sida kommer fram

Tv-serierns exekutiva producent Roberto Aguirre-Sacasa beskriver det som att Archie kommer ge sig ut på en ”hjälteresa”, likt Bruce Wayne (Batman) och Peter Parker (Spider-man). Men innan han ger sig ut på den resan kommer vi få se hämnd, mörker och våld.

– Det kommer vara en väldigt annorlunda Archie i säsong två, säger han.

2. Säsong två kommer börja där säsong ett slutade

Roberto Aguirre-Sacasa har bekräftat att Archies väg in i mörkret kommer vara starten på andra säsongen och att ta reda på vem som sköt Fred kommer absolut vara fokuset i början.

3. Ett ”inbördeskrig” är på väg

I slutet på förra säsongen sa Betty till Jughead att hon inte vill att ”ett inbördeskrig skiljer oss åt” när han börjar bli en större del av södra sidan av stan. Men det kommer alltså hända nu. Det har avslöjats att konflikterna mellan den norra och södra sidan i Riverdale kommer öka. Kommer Jughead bli en del av The Serpents?

4. Betty och Jugheads förhållande kommer bli skakigt

Exekutiva producenten har berättat att när Jughead ”i princip” kommer följa i sin pappas fotspår kommer det uppstå problem mellan honom och Betty. En ”stor konflikt” kommer hota deras förhållande.

5. Bettys hemliga storebror kan dyka upp

Det är inte helt säkert men skaparna har sagt att ”Jag skulle inte bli förvånad, och det är allt jag kommer säga om det”.

6. Polly kommer få barn

I säsong två kommer Polly föda sina tvillingar.

– Jag vill inte säga för mycket men nej, det här är verkligen ingenting som kommer hända utan att publiken får se det.

7. Det kommer dyka upp en del nya karaktärer

Det är bekräftat att Hiram Lodge, Veronicas pappa, kommer att synas i andra säsongen. Hiram kommer inte acceptera Veronica och Archies förhållande och han kommer tillsammans med Veronicas mamma blir ett ”power couple”.

8. Sabrina tonårshäxan och zombies kan fortfarande dyka upp i Riverdale

Det har varit en del snack om att karaktären Sabrina tonårshäxan (från tv-serien med samma namn som sändes mellan 1996 och 2000 red. anm.) skulle synas i Riverdale. Skaparna av Riverdale säger att det kan synas några övernaturliga element även i säsong två, som vi i första säsongen fick se Jason som en zombie och spöke och att Archie såg varulvar.

Läs också:
Test: Vem i Riverdale är du?
Han hoppar av Riverdale i nästa säsong
Sex frågor vi har efter att mördaren i Riverdale avlöjats

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Källa: Cosmopolitan

Foto: IBL