Åtta kändispar som skulle passa perfekt ihop

Åtta kändispar som skulle passa perfekt ihop

Justin Bieber och Bella Hadid, Harry Styles och Zara Larsson. De kanske aldrig skulle bli ihop i verkligheten men om vi fick välja så skulle de här åtta paren vara relationship goals.
Bella-Justin

Deras ex är tillsammans så hur coolt vore det inte om Justin Bieber och Bella Hadid också började dejta? Hämnden är ljuv, helt enkelt.

Demi-Nick

De har varit kompisar för alltid men aldrig gått längre än så. Vi tycker det är på tiden att Demi Lovato och Nick Jonas testar hur det vore att bli ”in a relationship”.

Gregg-Lili


Gregg Sulkin har en av huvudrollerna i tv-serien Faking it och Lili Reinhart gör succé i tv-serien Riverdale. Vi gissar att de har mycket gemensamt!

Bella-Lauren

Både Bella Thorne och Lauren Jauregui kom ut som bisexuella under förra året. Tillsammans hade de varit ett riktigt power couple.

Niall-Jesy

Vi tror att Niall Horans lugna sida skulle komplettera Jesy Nelsons energi hur bra som helst. Och vem vill inte se ett nytt One Direction och Little Mix-par?

Shawn-Chloe

De har växt upp i rampljuset, är framgångsrika och ser ut att vara tagna ur en romantisk film. Shawn Mendes och Chloe Grace Moretz skulle förmodligen ha ett väldigt kärleksfullt förhållande.

Zara-Harry

Vi vill ha ett nytt, stort it-par i musikvärlden och vår röst går till Harry Styles och Zara Larsson. De skulle kunna stötta varandra i karriären och ha väldigt kul tillsammans.

Brooklyn-Zendaya

Det här paret skulle kunna rocka vilken röd matta som helst tillsammans. Brooklyn Beckham och Zendaya är det där coola paret som du önskar att du också vore en del utav.

Läs också:
Allt du behöver veta om skådespelarna i Riverdale
Se Justin Biebers roliga svar på kissbilden som sprids
Sju saker vi saknar extra mycket med One Direction just idag

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL