Kandisbrollop

Åtta kändisbröllop vi aldrig glömmer 

Gigantiska tårtor, exotiska stränder och Italienska slott. När kändisarna gifter sig slår dem på stort! Här är åtta kändisbröllop vi sent kommer att glömma.

Troian Bellisario och Patrick J. Adams

Vi som älskar Pretty Little Liars var såklart överlyckliga när Troian Bellisario gifte sig med sin kärlek Patrick J. Adams. Temat för bröllopet var camping och allt gick i bohemisk stil. Bröllopsceremonin hölls utomhus och gästerna sov i lyxiga vita tält under helgen. Här kan du se alla bilderna från bröllopet).

https://www.instagram.com/p/BkGZFy7FuVO/?tagged=fortday2016

https://www.instagram.com/p/BjDPCIBlV6F/?tagged=fortday2016

Prins Harry och Meghan Markle

Skådespelerskan Meghan Markle (som för övrigt ”gifte” sig med Troian Bellisario make i tv-serien Suits) fick tillslut sin prins. Storbritanniens prins Harry och Meghan gifte sig i maj i år inför miljontals tittare och mängder av kändisar närvarade i kyrkan. Ett vackert bröllop vi sent kommer att glömma.

Meghan-Harry-1

Kim Kardashian och Kanye West

Efter att ha känt varandra i nio år slog Kim Kardashian och Kanye West till slut till och gifte sig. Och det var inget billigt bröllop! De flög in alla de kände till ett stort slott i Italien och sydde upp kläder värda flera lyxbilar. Självklart var småsystrarna Kylie och Kendall Jenner på plats.

https://www.instagram.com/p/BjLpcKrh0Yx/?tagged=kimyewedding

Kenza Zouiten och Aleks Subosic

I tre dagar i juli förra året hölls en av de mest Instagram-vänliga bröllopen vi sett! Influencern Kenza Zouiten gifte sig och alla bilder från bröllopet är magiska. Paret hyrde ett helt slott utanför Stockholm och bjöd in till en tre dagar lång fest. En bröllopskoordinator, en egen florist och en av Sveriges bästa fotografer var bara några av de som anlitats för att göra bröllopet perfekt.

https://www.instagram.com/p/BXLc0eVhyyN/

Samira Wiley och Lauren Morelli

Under 2017 gifte sig Orange is the new black-stjärnorna Samira Wiley och Lauren Morelli i Palm springs, Kalifornien. Temat på bröllopsfesten var konfetti och under parets första dans avfyrades konfetti-kanoner. Samira och Lauren gjorde också entré på själva festen till Justin Biebers låt Baby. Här (https://frida.baaam.se/nu-har-orange-is-the-new-black-stjarnorna-gift-sig/) kan du läsa mer om bröllopet.

https://www.instagram.com/p/BSGsAsqg3SH/?utm_source=ig_embed

Joakim och Jonna Lundell

Ett av de mest Youtube-täta bröllopen vi skådat var det mellan Joakim och Jonna Lundell. 2016 sa paret ja till varandra under sitt bröllop i Söderköping. Vigseln och den efterföljande festen var riktigt kändisspäckade och flera av Sveriges största Youtubers var på plats. Här kan du se fler bilder och videos från bröllopet.

https://www.instagram.com/p/BHqQ8oDjYLL/?utm_source=ig_embed

Sasha Pieterse och Hudson Sheaffer

Det var i december 2015 som paret förlovade sig och under 2018 blev PLL-stjärnan Sasha Pieterse och hennes kärlek Hudson Sheaffer äntligen man och hustru. Det sagolika bröllopet hölls i slottet Leslie Estate i Glaslough på Ireland. Under bröllopet var det strängt mobilförbud. Här kan du läsa mer om Sashas bröllop.

https://www.instagram.com/p/BjXjKmjlBt6/?tagged=sashapietersewedding

Nikki Reed och Ian Somerhalder

Skådis-paret Nikki Reed och Ian Somerhalder valde att ha festival-tema på sitt bröllop mitt ute i öknen i Topanga Canyon.

– Vi ville ha en grillfest-känsla, med olika matvagnar och ett stort dansgolv tillsammans med våra närmsta vänner och våra familjer. Hela fokuset låg på mat, dans och kärlek”, sa Nikki i en intervju efter bröllopet.

https://www.instagram.com/p/BAJmOuRIJGA/?tagged=nikkireedwedding

Läs mer:
Therese Lindgren om drömbröllopet med Anders: ”så litet som möjligt”
Har Justin Bieber och Hailey Baldwin gift sig? Här är allt vi vet!
Kändisarna som snart ska gifta sig

Foto: IBL, Instagram