Riverdale-sasong-3-trailer-detaljer

Åtta gömda detaljer du nog missade i trailern för Riverdale säsong 3

I oktober kommer Riverdale säsong 3 tillbaka och tidigare i veckan släpptes en ny trailer inför säsongen. Här är åtta detaljer du nog missade!

1. Archie i handklovar

Alla minns nog att säsong 2 slutade med att Archie arresterades och fördes iväg av polisen. I den nya trailer får vi se Archie sitta i en bil med handklovar på sig. Han ser ut att vara finklädd så vi gissar att han är på väg mot sin rättegång?

2. Archie och Veronica verkar starka

Inför den tredje säsongen har både KJ Apa (Archie) och Camila Mendes (Veronica) hintat om att Varchie kommer att få problem. Något som inte är så konstigt sett till att Archie blivit anklagad för ett mord som Hiram egentligen ligger bakom.

I trailern får vi se Varchie tillsammans flera gånger så det verkar som att de ändå kommer att hålla ihop. Veronica står också upp mot Hiram och säger att de kommer klara sig vad han än hittar på.

3. Archie i Serpents?

Det verkar också som att Archie eventuellt kommer att gå med i Serpents. I trailern ser vi honom med en serpent-tatuering. Kanske behöver han deras hjälp när han är i fängelse eller så kanske han joinar dem för att vinna över Hiram.

4. Alice och FP

Att Betty och Jughead är tillsammans stoppar inte FP och Alice att bli ihop. Vi får också se att Alice har en stor serpent-tatuering på sitt ena lår.

5. Kevin & Moose

Äntligen verkar Kevin och Moose vara öppna med sitt förhållande då de i trailern kysser varandra i skolan öppet.

6. Vad händer i fängelset?

Det verkar definitivt bli problem för Archie i fängelset sett till att vi både ser vakter som verkar attackera honom. I slutet av trailern får vi också se honom i en cell där han kastar en flaska mot gallret.

7. Betty svimmar

Vår första fråga är vad det är för teckningar Betty tittar på och vad det är som gör att hon svimmar? Minst sagt läskigt. Det verkar också som att den ena teckningen kommer till liv.

Riverdale-sasong-3-trailer-7

8. Sekten

Vi måste prata om sekten för VAD HÄNDER? Alice verkar ju definitivt bli involverad i sekten och vi undrar så vad sekten egentligen sysslar med. I slutet ser vi också Jughead komma till en suspekt plats där personer verkar ligga avsvimmade?

Här är allt du behöver veta om Riverdale säsong 3:

Läs mer:
Se nya trailern till Riverdale säsong 3
Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i
Test: Är du en Riverdale-expert?

Foto: Skärmdump