Återföreningen av Vänner skjuts upp.

Återföreningen av Vänner skjuts upp på grund av corona

Det ser ut som att vi får vänta ett tag innan vi får se hela Vänner-gänget samlas igen. Inspelningarna av specialavsnittet har nu skjutits upp på grund av corona, och inget nytt datum är satt ännu.


10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner
Slå på ljud

Under hösten florerade det intensiva rykten om att vi skulle få så det gamla Vänner-gänget samlat igen, och för ett par veckor sedan stod det klart att ryktena var sanna. Jennifer Aniston, som bekant spelade Rachel i den kända serien, avslöjade nyheten genom att publicera en bild på hela casten samlad, följt av texten:

”Det händer…”.

Till inlägget taggade hon även in sina skådespelarkollegor, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer – samt den nya streamingtjänsten HBO Max.

Återföreningen bekräftades även av produktionsbolaget Warner Bros och HBO, som den amerikanska tidningen Variety rapporterade om.

https://www.instagram.com/p/B82FMKcBKHL/

Flyttar fram inspelningen av specialavsnittet av Vänner

Planen var att specialavsnittet skulle släppas i samband med att HBO Max lanseras i maj i år, men nu kommer det alltså ett tråkigt besked. Inspelningarna av avsnittet som egentligen skulle dra igång den här veckan har flyttats fram på grund av coronapandemin och något specifikt datum för när de kan ske har heller inte satts än.

Även om beskedet är trist är det mycket väntat då flera andra produktioner har valt att flytta fram eller ställa in sina inspelningar. Bland annat har teamet bakom succéserien Euphoria valt att avbryta pågående inspelning av den andra säsongen.

Återföreningen dröjer

Det kommer förmodligen därför dröja ett tag innan vi ser specialavsnittet där enligt Kevin Reilly, innehållschef på HBO Max, samtliga älskade originalkaraktärerna kommer att medverka.

– Jag antar att vi kan kalla avsnittet ”Den där alla återförenas”. Vi kommer att nämligen att återse med David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa och Matthew i en HBO-special tillsammans med hela Vänner-katalogen, sade Kevin förra månaden när det bekräftades av specialen skulle bli av.

Källor till Variety uppger att Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer kommer att tjäna minst 2,5 miljoner dollar (det vill säga drygt 24 miljoner kronor) var på att medverka i återföreningen.

Foto: Warner Bros

LÄS MER: 

Sanningen om Joey och Rachels romans i Vänner

Se de oväntade bilderna på skådisarna i Vänner

Selena Gomez nya frisyr – inspirerad av Rachel från Vänner