Dejtar PLL-stjärnorna Ashley Benson och Tyler Blackburn i verkligheten?

Dejtar PLL-stjärnorna Ashley Benson och Tyler Blackburn i verkligheten?

I helgen återförenades Pretty little liars-gänget på Paleyefest för att berätta om de sista avsnitten av serien. Tyler Blackburn och Ashley Benson kunde inte dölja sina känslor för varandra.

Paleyfest, ett event som samlar olika tv-serier i Los Angeles, fick Pretty little liars-gänget att återförenas i helgen. Under dagen deltog de i ett panelsamtal på scenen där de avslöjade en hel del om de kommande avsnitten och även läste upp några scener framför publiken.

Men det var inte bara det som hände på scenen som fångade fansens uppmärksamhet – utan hur Ashley Benson och Tyler Blackburn reagerade när de skulle fotas tillsammans. Det hela började med en kram innan de kysste varandra framför kamerorna.

Det är många som shippar Haleb och vill att de ska vara tillsammans även i verkligheten. Fansen hoppas att kyssen på röda matten ska vara ett bevis på att de dejtar IRL men ingen av dem har kommenterat det. På sin Instagram skriver Ashley ”Reunited” till en bild på de båda.

Återförenade som i att de inte sett varandra på länge, eller återförenade som i att de har blivit tillsammans igen? Paret dejtade under 2013 men Ashley Benson är idag tillsammans med Ryan Good.

Läs också:
Se nya trailern för Pretty little liars säsong 7B
Fansens teori: Hen är A.D i Pretty little liars
Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av PLL

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL