ashley-benson-pll

Ashley Benson avslöjar vad hon ska göra efter Pretty little liars

Ashley Benson är mest känd som Hanna i Pretty Little Liars. Nu när de har spelat in de sista avsnitten avslöjar hon vad hon ska göra härnäst, och det låter underbart!

I sju år har Ashley Benson arbetat med serien Pretty Little Liars. För några veckor sen spelade de in de sista avsnitten. Vilket följdes av tårfyllda hejdå. Under åren har skådespelarna kommit varandra nära och för att hylla deras år tillsammans så gjorde bland annat matchande tatueringar.

Läs mer: 10 tv-serier du måste se om du älskar Pretty little liars

Men vad händer näst för tjejerna? I en intervju med E! News berättar Ashley att det känns jobbigt att tv-serien nu tar slut men också att det ska bli skönt med tid för sig själv.

– Jag tar en paus från allt just nu. Vi har arbetat så mycket i sju år. Jag vill ta några månaders paus, säger Ashley till E! News.

pll pretty little liars

Saker hon nu istället planerar att göra är att träna, börja med balett igen och att börja fotografera. Hon planerar också att flytta till New york men hon säger också att hon kommer besöka Los Angeles ofta för att besöka sina vänner från PLL.

– Det är svårt! När du avslutar en serie så går alla vidare och gör andra tv-serier och filmer, och de filmar konstant och är med i så många olika projekt, och jag vet inte om jag kommer att få jobba med dem igen. Men jag kommer alltid anstränga mig för att hålla kontakten.

Sista säsongen av Pretty Little Liars har premiär i april nästa år.

Läs mer:
Hen kan komma tillbaka i de sista avsnitten av Pretty little liars
Vem i Pretty little liars är du?
Se Shay Mitchells sorgliga hejdå till sina PLL-kollegor (du kommer gråta!)

Foto: IBL