Ariana Grandes dubbelgångare får fansen att häpna – se henne här

Ariana Grandes dubbelgångare får fansen att häpna – se henne här

Ariana Grande eller Paige Niemann? Den 26-åriga världsstjärnan har en dubbelgångare som får fans världen över att reagera. Spana in henne här, så förstår du varför!

14-åriga Paige Niemann från USA har drygt 1,7 miljoner följare på en av världens mest populära appar för unga – nämligen TikTok. Där lägger hon kontinuerligt upp olika videos på sig själv – och det som får många att engagera sig i influencerns klipp är hennes extrema likhet med världssartisten Ariana Grande.

Redan som tioåring fick Paige Niemann höra att hon var slående lik Ariana Grande, och när hon sedan började sminka och klä sig som artisten samt imitera henne i olika videos engagerade sig fler och fler i hennes konto, något bland annat amerikanska ELLE har rapporterat om.

Fansen häpnar på sociala medier

Det TikTok-klipp som har blivit mest viralt är när Paige Niemann mimar till en dialog i Ariana Grandes roll som Cat i Victorious, Disney-serien som var artistens stora genombrott.

Imitationsklippet har i skrivande stund över en miljon gillar-markeringar och 13 000 kommentarer. Se det här:

På sociala medier har flera Ariana Grande-fans uppmärksammat likheten mellan artisten och 14-åringen:

”Så du menar att inte det här är Ariana Grande?”, kommenterar en person på Twitter, och en annan skriver:

”Tänk om hon skulle få tag på Arianas telefon. Funktionen för ansiktsigenkänning skulle inte kunna avgöra skillnaden”.

Alla är dock inte lika imponerade över Ariana Grandes dubbelgångare. I en intervju med tidningen Dazed avslöjar Paige Niemann nämligen att många fans reagerar med frustration:

– Fans till Ariana blir upprörda när någon liknar henne. De säger att det bara finns en Ariana och att jag aldrig kommer bli som hon, säger Paige till tidningen.

Paige Niemann postar även bilder på sig själv på Instagram, och där hon har närmare 170 000 följare. Här är två exempel på bilder där hon har efterliknat Ariana Grande:

https://www.instagram.com/p/B4ScWJtncKK/

https://www.instagram.com/p/BzDrla6HHO2/

Foto: TT

Läs mer:

Se nya videon med Ariana Grande, Miley Cyrus och Lana Del Rey

Därför missade Ariana Grande och Billie Eilish VMA-galan 2019

Ariana Grande och Justin Bieber släpper musik – med Leo DiCaprio