Ariana-grande-drottning

Ariana Grande om att ses som ett sexobjekt: ”Vi är inga priser”

På Twitter delar Ariana Grande med sig av en händelse som gjorde henne förbannad. Nu uppmanar hon alla tjejer att stå upp folk som behandlar dem som sexobjekt.

I ett Twitter-inlägg berättar Ariana Grande om en situation som hon och hennes pojkvän Mac Miller hamnade i. Hon berättar att när hon och Mac skulle hämta mat så kom en ung kille fram till dem. Killen berättade att han var ett stort fan av Mac. Ariana berättar att hon tyckte killen var gullig fram tills killen sa till Mac att Ariana är sexig och att han fattar varför Mac är med henne.

Läs mer: Nio anledningar till att Ariana Grande och Mac Miller är goals

Ariana förklarar i inlägget att killens kommentar gjorde henne förbannad och att hon blev illamående och kände sig som ett objekt. Hon skriver vidare att hon inte är en ”köttbit som finns där för att tillfredsställa en man” och att hon valde att tala ut om det som hände eftersom hon vet att många kvinnor ofta blir talade om på det här sättet eller blir utnyttjade av män.

Hon avslutar med att skriva att det är viktigt att vi är öppna och säger emot när något gör oss obekväma annars kommer det bara att fortsätta. Vi inte är objekt eller priser. Vi är drottningar, skriver hon.

En tjej svarade på Arianas tweet och kallade henne för hycklare eftersom hon anser att Ariana objektifierar sig själv genom sin musik. Ariana svarade och menade på att det är en stor skillnad mellan att sjunga sexuella-texter och att vilja bli sedd som ett sexobjekt av alla.

Läs mer:
Ariana Grande kommer till Sverige
Se Ariana Grandes nya feministtatuering
12 anledningar till att Ariana Grande borde vara din nya queen

Foto: IBL